„Masta Wu” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[nem ellenőrzött változat][ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Új oldal, tartalma: „{{RR és magyaros}} {{magyaros|koreai}} {{Zenész infobox |név = Masta Wu |kép =mastawu22.jpg |képméret = |képaláírás = |álnév =Masta Wu, Sol |születési n…”
 
Stryn (vitalap | szerkesztései)
a delete
1. sor: 1. sor:
{{delete|machine translation}}
{{RR és magyaros}}
{{RR és magyaros}}
{{magyaros|koreai}}
{{magyaros|koreai}}

A lap 2015. május 3., 14:48-kori változata

Masta Wu
Fájl:Mastawu22.jpg
Életrajzi adatok
Születési névWoo Jin-Won
ÁlnévMasta Wu, Sol
Született1978október 25. (45 éves)
Phocshon, Kjonggi
Származás Dél-Korea
IskoláiStanford Egyetem
Pályafutás
Műfajokkortárs rhythm and blues
Aktív évek2000–
Hangszerénekhang
Tevékenységénekes, táncos
KiadókYG Entertainment

Masta Wu weboldala
Együttesének weboldala
A Wikimédia Commons tartalmaz Masta Wu témájú médiaállományokat.
SablonWikidataSegítség

'Woo Jin-won' Korean Language | 우진 원 október 25, 1978), ismertebb nevén az ő színpadi neve "" "Masta Wu Korean Language | 마스타 우 egy Dél-Korea - rap , zeneszerző és producer. [1] Ő volt a neve Ginnwon előző jelenet. Forráshivatkozás-hiba: Egy <ref> címke lezáró </ref> része hiányzik

Életrajz

Department mielőtt csatlakozott Lee Hyun debütáló

Amikor a gyermek született Szöulban, Mester Wu Egyesült Államok New Jersey járt iskolába. Közel iskola, ahol Master digitális (Digital out) Masta, és egy barátja, és ő hozta az iskolába, miután találkozott tagjai 1TYM Teddy [2] "YMGA" második "azt jelenti," álom kulturált kő "," bakmiae, yideilri október 27., 2008. A második bakmiae "mondani" felnőttek gondozása álom mi "," Edaily október 27., 2008], három különleges és eltérő tranzakció, csapatmunka délre a Dream Team. 1998 körül a digitális mester celebrity, [[Wi-G Szórakozás] volt Teddy mester felszedő könnyek Lee Hyun Lee Hyun csatlakozik világos elhatárolása. Ő Jin-Won (epicentruma), és részt vesznek a "Hip Hop teljes album" Lee Hyun-iráni név, album 2000 februárjában Ironikus, hogy ez az album hamarosan fel kell szabadítani, megjelent pletykák felosztása a mester lövés sírni Lee Hyun Lee Hyun Sőt, az epicentruma az epicentruma a címadó dal, akár <bohóc> változtassa meg régi a theta kiadása volt hwaksilsi. De a többi dallal felvázoló Micheo nem fogja megváltoztatni ezt az albumot, és úgy lett. Így a megjelenése korábban ismeretlen Oh.


Wi District, hogy csatlakozzanak és tevékenységek

Ő tartozott a központ Kezdetben volt a híresség gateuna hiányzó részt a digitális mester, amely elutasította a gondolat, súrlódás Lee Hyun Jo PD, és végül kifejlesztett Wi-G Entertainment 2000-ben Teddy. Abban az időben, ő egy igazi mestere a névváltoztatás, Jinusean részt vett egy ház, 3 ismertet első tevékenység tűnt, hogy egy visszatérő vendég rapper kínál SEO. És Wi-Ji Családi album szervezetek, mint például 보였다 aktív részvétel. [3]

YG Family 2 jegyezni a "'Sweet Love' 'otthon először, bejelentette, solo, 2003. június, <lázongók> volt az első album, és a dal címe. Választott ez az album is tenni egy kis termelékenyebb neki, és ő több volt, mint csalódott sok rajongó várt a pályán, amely bemutatja a gyenge erő, még year're játszani hip-hop hírhedté vált a album "nagyon sajnálatos" In Concert díjátadó ünnepségen. 1, befejezése után a tevékenység otthon, whee, a tevékenységét több tájékozódási albumokkal, mint részvétel a második hazai üzleti és kezdje újra, ezúttal egy külső producer, akkor lesz egy kicsit célzott úgy, hogy a laboratóriumi munka. A második album 2007 márciusában és Jinoo Red Rock Azonban <hayeoseo aktív volt, mint a címadó dal nem áll meg>.

2. Fold haza munka után, követte nagateumyeo tevékenységeket foglal magában, és a zene digitálisan szabályozni, és ki vannak téve a hosszú idő, hogy nézze át video YMGA fordult, hogy egy csapat nevezett a folyamat nevét. [4] YMGA az Om Jong Hwa - részt vett a 9. házban, 2008. október A "Made in Korea" járt el, mint egy album címe.

Mivel YMGA

Befejezése után a tevékenység YMGA beépített MasterCard tevékenység lesz csendes barátság nehéz hallani a hangját a készülék. Következésképpen, és a rajongók jött a spekuláció, hogy a zene, hogy hagyja abba, vagy hagyja a Wi-G üzemmódban. Ez egy pillantást vissza, amikor kiderült, 2012-ben, BEAST <'újra szép éjszakát> SEO <Tánc> szövegíró részt <Reference> [http: //www.komca. or.kr/wos/wos_contents_01_sch02.jsp koreai Szövetsége jog és a zene jogait, Wuzhen és eredeti kutatási eredmények] </ref> K popsztár néven a második helyezett csatlakozás után YG [ [vagy kevesebb]] volt szó először egy 알려졌다 apja. [5] előtt Mester Wu] program "Danny LA" szerepelt "lány megfordult, és azt mondta, hogy most már lassan teszi jungyimyeo album várhatóan a jövő év [6].

November 20, 2013 MasterCard kiáltás [twitter] és hinták keresztül SoundCloud fiókot, és a dalt Mi UP címmel. Kezdte hagyja őket a nyilvánosság egy új dalt minden héten, mindenkinek meg kell vissza 만들었다 rajongók. [7] Továbbá, 2014 júliusában, hogy teszteljék MNET hip-hop programot, mutasd meg a pénzt (Season 3) | 3 Mutasd a pénzt az audit bizottságnak minősül Tablo ragyog azt. 'Képviselete dalt' édes szerelem, huligánok, fehér, ne hagyja abba, mindent rituálék

Diszkográfia

Album

  • 2003 album "Masta Béke"
  • Album 2007 "Masta Wu Pt.2"

Általános Songs

  • 2013 "" Mi az új
  • 2013 <이리 와봐 (Come Here)> [8]
  • 2013 "L.I.F.E.
  • 2014 Gyere ide

Discovery

Viszály Lee Hyun

2000 elején, Ms. Wu, mert ő már felszabadult Lee Hyun Lee Hyun Sok pletyka, hogy az ördög egyikük megpróbálta kényszeríteni debütált eumakgwan nem kompatibilis a Wu régi, van telepítve, és a baleset történt egy lapolvasó szolgáltatás Mester Wu optikai folyamatot | hasis volt becsapták, ő nem beletörődik Lee Hyun, stb Leírás kovácsolt kiadás. Lee Hyun kiáltása a mester után utalva hip hop magazin kell említenem, "az én vérem eltér a tiéd, és a fiatal", és Hee-Young Yoon és Mit !! A kifejezés egy nagyon látványos elmélet Lee Hyun számláló limit van tiltva.

Az eset Yang Hyun Suk van a korai Lee Hyun Suk befolyásolni Hyun Yang és őrült, ahogy telik az idő, ezek az üledékek ma kerül, mint a Lee Hyun aláírta a barátság, amelyek kevés Wi -ji.

Ugrás az felfedezése a felfüggesztés

2006 végén, az internetes közösség és a hip-hop keresztül DC Tribe <átadó Mann> dalt adták. Ő tájékoztatta a közvéleményt, ami egy helyszínen tényező, hogy meg ne öntsön amikor kapott egy személyes módon. Néhány napig, de végül a dal kiszivárgott, a helyzet az újságban 다루었다.[9] <közlekedési Férfi> 1, 2. szakasz Drunken Tiger akcentussal a Movement Crew, 3. szakasz Hozzászólások (énekes). Ez a dal végzett 2004-ben a MasterCard cry újság, de azt mondta, ő is bevetik több mint két éve, hogy megtanulják a tanfolyam és a dal információkat (különösen a 3. vers) The're foglalkozni sok dolgot 2004 óta, és ez okozott vitát között netizens. Utolsó Drunken Tiger MasterCard sírás már hallottam ezt a dalt került sor, amikor azt mondták, hayeotdago már saját, és megfelel az előírásoknak

Volt explicit vonal

Előzetesek rapper a mozgás, "az egykori explicit Linez megjelent" Mixtape volt az USA-ban 2005-ben, és a <gyermek> A probléma az lesz, dalok Tablo és Masta Wu, aki egy nagy probléma. Az első szakaszban, Tablo, 2. szakasz gúnyolódik intenzív YG család Masta Wu, és miért, és azt mutatják, hogy a parancsnok a jogot, hogy beszéljen, és megjeleníti az első tétel. A dal, de azt is, hogy az emberek nem akarnak beszélni A dalt idején a kezdeti terjedését, <át Mann> Háttér takarítás, vált ismertté.

Neve

  • 'Jane nyerte' származik a név, amit írtam az elején az igazi neve. Mielőtt csatlakozott YG Entertainment használta ezt a nevet.
  • 'Masta Wu' használt név csatlakozás után YG Entertainment, úgy tűnik, hogy a valódi nevét egyesíti és a "mester".
  • '4Realz' egy szövegíró, aki elkezdte használni a színpad neve először mint tevékenység.

Külső hivatkozások

Források

További információk