„Bagi Iván” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[ellenőrzött változat][ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Nincs szerkesztési összefoglaló
30. sor: 30. sor:


==Pályafutás==
==Pályafutás==
[[1998]]-ban a [[Magyar Rádió Humorfesztivál]]ját megnyerte [[Nacsa Olivér]]rel. [[2003]]-tól ''Banánhéj'' címmel indult műsora parodistatársával a [[TV2 (Magyarország)|TV2]]-n. [[2007]]-ben átigazolt az [[ATV (televíziós csatorna)|ATV]]-hez. [[2009]] őszén új műsorral jelentkezett az egyik kereskedelmi csatornán a Bagi–Nacsa duó.<!-- <ref name="zoom"/> --> [[2011]]. szeptemberétől az m1 ''[[Poén Péntek]]'' című műsorában havonta jelentkeztek a ''[[Szálka, avagy Bagi és Nacsa megakad a torkán]]''-ban. Jelenleg ugyanebben a műsorban minden második csütörtökön látható a humorista páros.
[[1998]]-ban a [[Magyar Rádió Humorfesztivál]]ját megnyerte [[Nacsa Olivér]]rel. [[2003]]-tól ''Banánhéj'' címmel indult műsora parodistatársával a [[TV2 (Magyarország)|TV2]]-n. [[2007]]-ben átigazolt az [[ATV (televízióadó)|ATV]]-hez. [[2009]] őszén új műsorral jelentkezett az egyik kereskedelmi csatornán a Bagi–Nacsa duó.<!-- <ref name="zoom"/> --> [[2011]]. szeptemberétől az m1 ''[[Poén Péntek]]'' című műsorában havonta jelentkeztek a ''[[Szálka, avagy Bagi és Nacsa megakad a torkán]]''-ban. Jelenleg ugyanebben a műsorban minden második csütörtökön látható a humorista páros.


==Könyvei==
==Könyvei==

A lap 2014. március 28., 10:56-kori változata

Bagi Iván
Született1976szeptember 6. (47 éves)
Budapest, magyar
Állampolgárságamagyar
Foglalkozásahumorista, író
KitüntetéseiKarinthy-gyűrű (2019)

A Wikimédia Commons tartalmaz Bagi Iván témájú médiaállományokat.
SablonWikidataSegítség

Bagi Iván (Budapest, 1976. szeptember 6. –) humorista, író.

Élete

Nehéz gyermekkora volt, tizenhat éves koráig nevelőintézetben nevelkedett, majd féltestvéréhez költözött. Hét éves kora óta pánikbeteg. A Budapesti Média Intézet-ben tanult.[1] Elszánta magát, hét év után megkérte szerelme, Gizella kezét.

Pályafutás

1998-ban a Magyar Rádió Humorfesztiválját megnyerte Nacsa Olivérrel. 2003-tól Banánhéj címmel indult műsora parodistatársával a TV2-n. 2007-ben átigazolt az ATV-hez. 2009 őszén új műsorral jelentkezett az egyik kereskedelmi csatornán a Bagi–Nacsa duó. 2011. szeptemberétől az m1 Poén Péntek című műsorában havonta jelentkeztek a Szálka, avagy Bagi és Nacsa megakad a torkán-ban. Jelenleg ugyanebben a műsorban minden második csütörtökön látható a humorista páros.

Könyvei

  • Egy zsugorodás története
  • Megkerült boldogság
  • Mindenki megvan
  • A jó
  • Akik összetartoznak
  • Kiszorított élet

Televíziós szereplései

Forrás

  1. A Szálka, avagy Bagi és Nacsa megakad a torkán 3.része.

Külső hivatkozások