„Szerkesztővita:SimonTrew” változatai közötti eltérés

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt SimonTrew 10 évvel ezelőtt a(z) Interwikis témában
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
SimonTrew (vitalap | szerkesztései)
→‎Interwikis: Igen, koszonem
76. sor: 76. sor:


Best regards. [[User:Misibacsi|misibacsi]]*<sup>[[User_vita:Misibacsi|üzenet]]</sup> 2013. szeptember 4., 21:30 (CEST)
Best regards. [[User:Misibacsi|misibacsi]]*<sup>[[User_vita:Misibacsi|üzenet]]</sup> 2013. szeptember 4., 21:30 (CEST)

Igen, [[User_vita:Csigabi]] added it, but it took several hours to show up on my machine. The Wikidata mechanism was news to me. My main purpose was to bring the article to the attention of another editor, so I regard that as a success! Best wishes [[Szerkesztő:SimonTrew|SimonTrew]] <sup>[[Szerkesztővita:SimonTrew|vita]]</sup> 2013. szeptember 13., 22:47 (CEST)

A lap 2013. szeptember 13., 22:47-kori változata

Köszöntünk a Wikipédiában, kedves SimonTrew!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és a forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. A szerkesztői lapodon írjál az érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Vitalapja, „szerkesztővitája” is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, téged pedig egy sárga csík a lap tetején automatikusan figyelmeztet az új üzenetre. A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Istvánka posta 2009. október 8., 11:42 (CEST)Válasz


If you don’t speak Hungarian, please click here.

Kellemes karácsonyt!

Happy Christmas. (Sóhivatal)

Hungarian language

Hi, Simon Trew, do learn Hungarian, please, because this language is very easy. Merry Christmas and a Happy New Year to you!

I don't understand English sorry...

Yours sincerely: --Ronastudor a sznob 2009. december 23., 17:44 (CET)Válasz

(Emending the text: --Ronastudor a sznob 2009. december 24., 11:09 (CET))Válasz

Kedves Simon Trew, ez csupán egy ajánlat volt, nem kell komolyan venni. A magyar nyelv nekünk, magyaroknak is nehéz, ne keseredj el, ha tanulás közben gondjaid lesznek! (Monkap lesz szíves, és ezt lefordítja Neked. Köszönöm…)

Még egyszer: Áldott karácsonyt, és békés, boldog újévet kívánok! Üdvözlettel: – Ronastudor a sznob 2009. december 25., 12:02 (CET)Válasz

Re: Csia

Szia,

őszintén örülök a levelednek, nagyon meglepett. Könnyű dolgod van, hiszen a párod magyar, így sokkal könnyebb megtanulnod ezt a gyönyörű, de iszonyúan nehéz nyelvet.

Valaha Magyarországon is élt egy remek humorista, Mikes György, 1929-ben született és 1986-ban halt meg. A magyar származású George Mikesről itt olvashatsz.

Érdekelne, hogy mik azok a "furcsa dolgok", amiket magyarul tanulsz.

A levélben említett Szemer valószínűleg Szemere Bertalan, aki nem csak miniszter, kormánybiztos, hanem miniszterelnök is volt. Nagyon jó érzés azt látni, hogy egy angol ember az 1848-49-es forradalom és szabadságharcról tanul.

Kérlek, ne haragudj, ha kijavítom egy hibádat: a közvetlen, bizalmas, tegeződő köszönés a magyar nyelvben nem Csia, hanem Szia.

Kíváncsi vagyok a Mikes-könyvre, de nehezen tudnám viszonozni, igaz, ezt Te nem is kérted, és érzésem szerint nem is várod el.

Üdvözlettel:--Ronastudor a sznob 2010. január 25., 10:15 (CET)Válasz

Xmas

I wish you a merry Christmas! Ronastudor a sznob 2010. december 23., 16:45 (CET)Válasz

Interwikis

Hello,

Since we use Wikidata, there is no need to insert interwiki links. I remove the last one you inserted into an article. misibacsi*üzenet 2013. szeptember 4., 09:36 (CEST)Válasz

Hi, there was a duplicate entry for the Hungarian article of VAr in Wikidata. I have corrected it. Csigabiitt a házam 2013. szeptember 4., 20:50 (CEST)Válasz

Hello,

You see? Someone put it there: https://www.wikidata.org/wiki/Q630369 Using Wikidata is a bit more complicated than to put interwiki links into the article, but can be managed. If you know the name of the article in English, you can search for it in Wikidata. Probably it is already there.

Best regards. misibacsi*üzenet 2013. szeptember 4., 21:30 (CEST)Válasz

Igen, User_vita:Csigabi added it, but it took several hours to show up on my machine. The Wikidata mechanism was news to me. My main purpose was to bring the article to the attention of another editor, so I regard that as a success! Best wishes SimonTrew vita 2013. szeptember 13., 22:47 (CEST)Válasz