„Crysis 3” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[ellenőrzött változat][nem ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
nincs forrás
Nincs szerkesztési összefoglaló
1. sor: 1. sor:
{{nincs forrás}}
{{nincs forrás}}
A '''Crysis 3''' (ejtsd: Krájzisz 3, vagy Krízisz 3) egy [[FPS]] játék, a [[Crytek]]-től. 2013. február 19-én adták ki az Amerikában, Európában 2013. március 21-én, Japánban pedig 2013. március 7-én. A CryENGINE 3 motort használja. A [[Crysis 2]] folytatása. Aki a Crysis 2-ben öngyilkos lesz - Prophet, azaz Próféta -, asszimilálja Alcatraz-t, aki a második rész főszereplője. Ezek után 26 évvel a CELL nevű szervezet szinte már átvette az irányítást a [[Föld]] felett, a CELL egyébként egy korrupt szervezet, ami feladata a lakosság védelme lenne, de ők csak azért pusztítják a ceph-eket, hogy feltudják használni a fegyvereiket. A Prófétát elkapták a CELL-esek, és egy hajóra teszik, hogy elvigyék egy terembe, ahol leszedik róla a NanoSuit-ot. Ez azonban nem sikerül, mert a [[Crysis]] 1 egyik főszereplője, Pschyo, megmenti. Az első részben neki is NanoSuit-ja volt, de ő róla a CELL leszedte, ahogy ő fogalmaz: "A CELL megnyúzott". Pschyo-t egy CELL ellenes "felkelő mozgalom" mentette meg, Nomádot, az első rész egy másik szereplőjét, a CELL "nyúzó laboratóriumában" az egyik pályán megtaláljuk, de már nem élve.
A '''Crysis 3''' (ejtsd: Krájzisz 3) egy [[FPS]] játék, a [[Crytek]]-től. 2013. február 19-én adták ki az Amerikában, Európában 2013. március 21-én, Japánban pedig 2013. március 7-én. A CryENGINE 3 (a játék a [[Battlefield 4]] első gameplay videójáig a legjobb grafikájú játék volt) motort használja. A [[Crysis 2]] folytatása. Aki a Crysis 2-ben öngyilkos lesz - Prophet, azaz Próféta -, asszimilálja Alcatraz-t, aki a második rész főszereplője. Ezek után 26 évvel a CELL nevű szervezet szinte már átvette az irányítást a [[Föld]] felett, a CELL egyébként egy korrupt szervezet, ami feladata a lakosság védelme lenne, de ők csak azért pusztítják a ceph-eket, hogy feltudják használni a fegyvereiket/technológiáikat. A Prófétát elkapták a CELL-esek, és egy hajóra teszik, hogy elvigyék egy terembe, ahol leszedik róla a NanoSuit-ot. Ez azonban nem sikerül, mert a [[Crysis]] 1 egyik főszereplője, Pschyo, megmenti. Az első részben neki is NanoSuit-ja volt, de ő róla a CELL leszedte. Pschyo-t egy CELL ellenes felkelés mentette meg, Nomádot, az első rész egy másik szereplőjét, a CELL "nyúzó laboratóriumában" az egyik pályán megtaláljuk, de már nem élve, de ő róla már a második részben kiderült, hogy halott.


==Források==
==Források==

A lap 2013. augusztus 9., 14:15-kori változata

A Crysis 3 (ejtsd: Krájzisz 3) egy FPS játék, a Crytek-től. 2013. február 19-én adták ki az Amerikában, Európában 2013. március 21-én, Japánban pedig 2013. március 7-én. A CryENGINE 3 (a játék a Battlefield 4 első gameplay videójáig a legjobb grafikájú játék volt) motort használja. A Crysis 2 folytatása. Aki a Crysis 2-ben öngyilkos lesz - Prophet, azaz Próféta -, asszimilálja Alcatraz-t, aki a második rész főszereplője. Ezek után 26 évvel a CELL nevű szervezet szinte már átvette az irányítást a Föld felett, a CELL egyébként egy korrupt szervezet, ami feladata a lakosság védelme lenne, de ők csak azért pusztítják a ceph-eket, hogy feltudják használni a fegyvereiket/technológiáikat. A Prófétát elkapták a CELL-esek, és egy hajóra teszik, hogy elvigyék egy terembe, ahol leszedik róla a NanoSuit-ot. Ez azonban nem sikerül, mert a Crysis 1 egyik főszereplője, Pschyo, megmenti. Az első részben neki is NanoSuit-ja volt, de ő róla a CELL leszedte. Pschyo-t egy CELL ellenes felkelés mentette meg, Nomádot, az első rész egy másik szereplőjét, a CELL "nyúzó laboratóriumában" az egyik pályán megtaláljuk, de már nem élve, de ő róla már a második részben kiderült, hogy halott.

Források