„Wikipédia:Évfordulók” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
MerlIwBot (vitalap | szerkesztései)
MerlIwBot (vitalap | szerkesztései)
a Bot: következő hozzáadása: frr:Wikipedia:Hoodsid
52. sor: 52. sor:
[[fa:ویکی‌پدیا:یادبودهای برگزیده]]
[[fa:ویکی‌پدیا:یادبودهای برگزیده]]
[[fi:Wikipedia:Päivämalline]]
[[fi:Wikipedia:Päivämalline]]
[[frr:Wikipedia:Hoodsid]]
[[ga:Vicipéid:Laethanta roghnaithe]]
[[ga:Vicipéid:Laethanta roghnaithe]]
[[gan:Wikipedia:許年今日]]
[[gan:Wikipedia:許年今日]]

A lap 2012. szeptember 22., 16:05-kori változata

Tudnivalók

Ez a lap segít a Wikipédia évfordulókat tároló adatbázisában való navigálásban. Az itt felsorolt sablonok tartalma kerül a kezdőlapra, az „Évfordulók” rovatba. Az adatbázist az {{Évfordulók}}(?) sablon és allapjai képezik, a felépítését lásd a sablondokumentációban.

Szerkesztési elvek

Egyáltalán nem baj, ha az ünnepek, jeles napok közt linkelt oldalak egy része még nincs megírva, különösen, ha fontos, akkor ez egyfajta felhívás is a megírására, de azért lehetőleg több legyen a kék, mint a piros link.

Aktuális évfordulók
Összefoglaló lapok és kategóriák

Sablon:Évfordulók/'0, '5 Sablon:Évfordulók/'1, '6 Sablon:Évfordulók/'2, '7 Sablon:Évfordulók/'3, '8 Sablon:Évfordulók/'4, '9

Archívum

2005 augusztusa és 2010 februárja között az évfordulók heti bontásban, manuális beillesztéssel jelentek meg a kezdőlapon. Az ebben az időszakban megjelent tartalmak az alábbi oldalakon láthatók.

2010 februárjától az évfordulók sablonok segítségével automatikusan, továbbra is heti bontásban jelentek meg a kezdőlapon. Ezt váltotta fel 2010 július végén a napi bontású sablonos rendszer. Ennek tartalma a havi bontású összefoglaló lapokon (lásd fentebb) tekinthető meg.