„Amanda Elstak” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Új oldal, tartalma: „'''Rási Zoltán művésznevén Amanda Elstak transzszexuális műsorvezető 1974.02.20-án született Miskolcon.A Magyar Tolerancia,a Magyar Jótékonysági Díjátadó,a…”
Címke: formázatlan
(Nincs különbség)

A lap 2011. július 19., 03:21-kori változata

Rási Zoltán művésznevén Amanda Elstak transzszexuális műsorvezető 1974.02.20-án született Miskolcon.A Magyar Tolerancia,a Magyar Jótékonysági Díjátadó,a Magyar Aids Gála megálmodója és az Összefogás a Toleranciáért Alapítvány elnöke. www.amandaelstak.tk

A leszbikus,meleg,biszexuális,transznemű(LMBT) és a roma állampolgárok elfogadásának élharcosa. A Limo Caffe,Capella Caffe,Angyal Bár,Club Bohemian Alibi műsorvezetője volt ,jelenleg a Club Underground csapatát erősíti.2007-ben jelent meg első zenei albuma Szükségem van a szerelemre címmel a Producers Kft gondozásában.

www.producers.hu

Amanda Elstakelső lemeze az a korong, amellyel nagy álma vált valóra, hisz mindig is szeretett volna egy kicsit mást, egy kicsit újat kipróbálni és nyújtani közönségének a hagyományos traveszti show mellett. A művész egyébként a budapesti éjszaka elismert sztárja.

Az albumon szereplő 12 dalt Pintér György, Szűcs Balázs, és Ember Péter írták, kifejezetten Amanda stílusára, ás egyéniségére. A lemezt meghallgatva első hallásra kicsit Dana International-ra, az izraeli transzvesztita sztárra emlékeztet, de létező egyedi elemekkel megtűzdelve. Amanda barátaival is énekel az albumon, többek között Terry Black-kel,Desirével és Rácz Katival énekesnővel a jazz, koronázatlan királynőjével.

Évekig vezette a Magyar Pornó Oszkár Díjátadót az Erotika Parádét és a Mr.Gay Hungary szépségversenyt Kiszel Tündével és Dukai Reginával.

Mottója:"Segítsünk a rászoruló embereken"

2011 végére tervezi a Magyar Baloldali Demokraták Párjának bejegyzését. www.mbdp.hu