„Wikipédia-vita:Operaműhely” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
→‎W. A. Mozart: (új szakasz)
(→‎W. A. Mozart: (új szakasz))
 
Köszi szépen a részletes beszámolót. Remélem jövőre nem lesz ekkora bonyodalom a fesztivál körül és nem mondják le az utolsó percben az előadásokat {{(}}--[[Szerkesztő:Istvánka|<span style="color:#800080">'''Istvánka'''</span>]] [[Fájl:Gnome-face-cool.svg|20px]] [[Szerkesztővita:Istvánka|<span style="color:black"><sup>posta</sup></span>]] 2011. június 21., 11:04 (CEST)
 
== W. A. Mozart ==
 
Raziel a Mozart szócikk kapcsán megjegyezte: "A jövőre nézve jó lenne egy általános megoldás a Meghallgatható felvételek fejezetre, ami más hasonló szócikkekben is alkalmazható. Egyrészt ennek nyomtatásban nem kellene látszania, mert semmi értelme, másrészt ez a görgetős megoldás borzalmas. Kár, hogy nincs valami lejátszólistás sablon vagy kiegészítő." Talán tényleg nem ártana kitalálni valami általános megoldást a problémára, a kérdés csak az, hogy mit? Nyomtatásból könnyű kiszedni őket, csak nem tudom hogy kell (a Monteverdi vagy a Vivaldi szócikk kapcsán mintha más is felvetette volna már ezt és akkor valaki beállította nekem, hogy a meghallgatható felvételek fejezet ne látszódjon a nyomtatási képen).
Raziel másik megjegyzése: "Talán nem szükséges ilyen sok képet és audiót berakni a cikkbe, elvégre van commons link is. Néhány képet le lehetne cserélni az adott időszakban komponált művel." - ti hogy látjátok? Szívesen megcsinálom a képek lecserélését, ha szerintetek sem ártana, de én magamtól nem tartom szükségesnek, csak ha többen is így gondoljátok.
 
Szintén Raziel írta: "Nem ártana takarítani a Külső hivatkozások között. A kevesebb itt több lenne. A linkfarmok és azok a cikkek, amiknek a tartalma már úgyis benne van a szócikkben, szerintem nélkülözhetőek." - végig olvastam a szócikk archivált vitalapját még mielőtt elkezdtem dolgozni a cikken és ott meg pont azt hiányolták, hogy a neten felelhető gazdag anyagra nem igazán hivatkozik a szócikkíró. Szerintetek mi legyen? Vegyek ki pár hivatkozást? Az ideggennyelvűeket nem akarnám, mert azokat nem használtam fel, csak az érdeklődők kedvéért tettem be.
 
Raziel megjegyzi azt is, hogy néhol kissé körülményes és szubjektív a fogalmazás. Ha lesz rá időm, majd átolvasom még egyszer a szócikket és megpróbálok ezen segíteni--[[Szerkesztő:Jukiguni|Jukiguni]] <sup>[[Szerkesztővita:Jukiguni|vita]]</sup> 2011. június 24., 07:02 (CEST)

Navigációs menü