„Wikipédia:Adminisztrátorok üzenőfala” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a (→‎Jogtalan blokkolás: ''Bár ez a fenti két szakaszban lassan feledésbe merülni látszik, az AÜ nem társalgó, hanem az adminisztrátorok üzenőfala, adminisztrátori beavatkozást igénylő esetekre. Sem a megvitatásuk, sem egyéb közhas)
(→‎Hát ez ennyi volt: (új szakasz))
:Nekem az a tapasztalatom, hogy a megerősített státusz nem öröklődik egyik wikiről a másikra. A jelen esetben a megerősítést tavaly augusztusban eLVe csinálta „(WP:BÜRÜ kérés alapján (polak venger dva bratanki ;))” indoklással. – [[Szerkesztő:Malatinszky|Malatinszky]] <sup>[[Szerkesztővita:Malatinszky|vita]]</sup> 2011. június 14., 13:11 (CEST)
::A megerősített (trusted) státusz nem is létezik a legtöbb más wikin, csak az automatikusan megerősített (autoconfirmed) státusszal szokták összekeverni (ami egyébként szintén nem öröklődik, a globális blokkon meg a stewardságon kívül semmi nem terjed ki más wikikre szerintem). --[[User:Tgr|Tgr]]<sup>[[User vita:Tgr|vita]]</sup> 2011. június 14., 18:59 (CEST)
 
== Hát ez ennyi volt ==
 
{{szerkesztő:Föld-lét}}
 
Gusztustalan és morbid módon (szó szerint) egyre többen minden hozzászólásomat provokációnak minősítik. Ez meglehetősen nehézkessé teszi a munkámat. Ezért más néven fogok regisztrálni, hogyha netán még kedvem szottyanna szerkszteni, azt nyugodt légkörben tehessem. Ezért kérném a tisztelt adminisztrátorokat, hogy a mostani néven blokkoljanak, ne legyen egyszerre több felhasználói nevem. Köszönöm. [[Szerkesztő:Föld-lét|Föld-lét]] <sup>[[Szerkesztővita:Föld-lét|vita]]</sup> 2011. június 15., 16:31 (CEST)
3 405

szerkesztés

Navigációs menü