„Lost Experience” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[nem ellenőrzött változat][nem ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Nincs szerkesztési összefoglaló
Nincs szerkesztési összefoglaló
1. sor: 1. sor:
A Lost Experience egy "'''alternatív valóság játék'''", ami az [[ABC]] televíziótársaság drámasorozatáról, a [[Lost]]-ról tár fel információkat. A játék a sorozat második évadának vetítése alatt zajlott. [[Weblap]]okon, hangüzenetekben, [[e-mail]]ekben, televíziós felhívásokban, újsághirdetésekben, és egy könyvben rejtettek el különböző nyomokat, melyeket megfelelően értelmezve és felhasználva a játékosok háttér-, és kiegészítőinformációkat. Megtudhattak részleteket a [[A számok felbukkanása a Lostban|számokról]], a Hanso Foundationről, az Apollo Candy Companyról, és még sok másról. Megtudhatták, ki az a [[Rachel Blake]], és milyen összefüggésben áll a sorozattal.
A Lost Experience egy "'''alternatív valóság játék'''", ami az [[ABC]] televíziótársaság drámasorozatáról, a [[Lost]]-ról tár fel információkat. A játék a sorozat második évadának vetítése alatt zajlott. [[Weblap]]okon, hangüzenetekben, [[e-mail]]ekben, televíziós felhívásokban, újsághirdetésekben, és egy könyvben rejtettek el különböző nyomokat, melyeket megfelelően értelmezve és felhasználva a játékosok háttér-, és kiegészítőinformációkat kaphattak. Megtudhattak részleteket a [[A számok felbukkanása a Lostban|számokról]], a Hanso Foundationről, az Apollo Candy Companyról, és még sok másról. Megtudhatták, ki az a [[Rachel Blake]], és milyen összefüggésben áll a sorozattal.


{{csonk-szabad}}
{{csonk-szabad}}

A lap 2006. október 31., 10:07-kori változata

A Lost Experience egy "alternatív valóság játék", ami az ABC televíziótársaság drámasorozatáról, a Lost-ról tár fel információkat. A játék a sorozat második évadának vetítése alatt zajlott. Weblapokon, hangüzenetekben, e-mailekben, televíziós felhívásokban, újsághirdetésekben, és egy könyvben rejtettek el különböző nyomokat, melyeket megfelelően értelmezve és felhasználva a játékosok háttér-, és kiegészítőinformációkat kaphattak. Megtudhattak részleteket a számokról, a Hanso Foundationről, az Apollo Candy Companyról, és még sok másról. Megtudhatták, ki az a Rachel Blake, és milyen összefüggésben áll a sorozattal.