„Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Vastag Tamás” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
*Slágerlistás kislemeze vagy albuma volt bármely ország hivatalos lemezeladási listája alapján. [http://www.mahasz.hu/?menu=slagerlistak&menu2=top_40_album_es_valogataslemez_lista], Ary írta, szerinte sajnos, szerintem meg ha mereven a szabályokra hivatkozunk, akkor érzelmi alapon ne tegyünk kivételt.
*Nyertes vagy helyezett volt egy jelentős zenei versenyben. (Nincs pontosabb meghatározás, így megfelel.)
*Kiadott kettő vagy több stúdióalbumot egy major kiadónál (Universal Music Group, Sony Music Entertainment, Warner Music Group, EMI és leányvállalatai) vagy egy fontosabb független lemezkiadónál (1-2 évnél régebb óta működő független lemezkiadó, amelyhez többségében nevezetes előadók tartoznak). (Egyet kiadott,résben részben teljesül, viszont ‘’’major’’’ kiadónál.)
*Témája volt legalább félórás vagy hosszabb országos rádió- vagy TV-adásnak. (Konkrétan ezért ismerjük, de mintha ez a szabály nem tetszene, nem illene ide.)
*Témája volt több nem-triviális publikációnak, melyeknek forrása független az adott zenésztől vagy zenekartól és megbízható. Ezek valószínűleg függetlenek és megfelelnek a definició szerinti megbízhatóságnak: [http://www.amaino.hu/kavezo/1408-erettsegi-utan-joehet-a-szerelem-vastag-tomi-az-almairol-vallott], [http://hetivalasz.hu/kronika/feny-derult-a-titokra-o-vastag-tamas-kedvese-34075], [http://www.delmagyar.hu/kecskemet_hirek/vastag_tamas_mar_forgatja_az_elso_klipjet/2198788/], [http://starity.hu/sztarok/vastag-tamas/cikkek/], [http://www.femina.hu/sztar/hirek/vastag_tamas_vallomas]

Navigációs menü