„Szerkesztő:Bennó/Címleírás/Közreműködők” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a
Azonnali
(Új oldal, tartalma: „Először is, ahogy a szerzőknél említém, azt gondolom, hogy ha megállapítjuk: a főszerkesztő és a szerkesztő a közreműködők közé számít, a szabály köv…”)
 
a (Azonnali)
{{azonnali|Köszönöm, nem kell már.|[[Szerkesztő:Pasztillabot|Pasztillabot]] <sup>[[Szerkesztővita:Pasztillabot|vita]]</sup> 2011. január 27., 21:04 (CET)}}
Először is, ahogy a szerzőknél említém, azt gondolom, hogy ha megállapítjuk: a főszerkesztő és a szerkesztő a közreműködők közé számít, a szabály következetes betartásával nem adódhat ez alól felmentés, és ezeket az urakat (szerk.) jelöléssel nem tesszük a szerzőségi közlés helyére. Továbbra is szabadságunkban áll persze a szerkesztő nevével kialakítani a hivatkozási kulcsunkat:
*Sadaida 2003: ''A látás biofizikai alapjai.'' Szerk. Sadaida László.
 
Emellett az egyszerű felsorolás híve vagyok (Szerk. X. Y., ford. Z. A., ill. B. C.), bár határozottan vonzó megoldásnak tartom a 7-es pontban szereplő pontosvesszős analitikus megoldást is (Szerk. X. Y., Y. X.; ford. Z. A.; ill. B. C.). [[User vita:Pasztilla|Pasztilla]] 2010. június 19., 15:33 (CEST)
116 360

szerkesztés

Navigációs menü