„Wikipédia:Kocsmafal (jogi)” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Szócikkek
(→‎Foci: inkább Commonsba)
(Szócikkek)
 
A focimez rajzokra gondolsz? Szerintem a Commonsba töltsd és ugyanolyan licenccel ahogy ott a többi van. – [[Szerkesztő:Burumbátor|<font color="#000080" >'''Burumbátor'''</font>]] <sup>[[Szerkesztővita:Burumbátor|<font color="#006400" >'''Speakers’ Corner'''</font>]]</sup> 2010. október 21., 11:18 (CEST)
 
== Szócikkek ==
 
Eltökéltem magamban, hogy amíg a dolgot helyre nem hozzuk, nem írok a wikire, s csak a kész megoldást hozom, de annyian hiányolnak, hogy muszáj írnom néhány sort, tehát: a történtek az én hibámból történtek, de semmi rossz szándék nem volt bennem, jóhiszeműen értelmeztem bizonyos forrásokat, ezt nem kellett volna. Az egyesület és jómagam nem tétlenkedtünk az elmúlt hónapban, s folyamatban van egy megállapodás kidolgozása, amellyel kapcsolatban sajnos nem írhatok le még sok mindent, de a dolgok mindinkább a nagyon is pozitív végkifejlet felé mutatnak, azaz sokkal jobban jövünk ki ebből az egészből, mintsem bárki gondolná :)
 
Elnézést kérek a rejtélyeskedésért, de folyamatban lévő ügyről többet nem írhatok. Dami és Tgr már közreműködött tevőlegesen is, ők igazolhatnak. Természetesen a megállapodás megszületése után részletesen leírok majd mindent. Nem kell aggódni senkinek semmi miatt, miattam pláne nem: az ügy közmegelégedésre lesz megoldva minden valószínűség szerint. [[User:Data Destroyer|Data Destroyer]]<sup>[[User vita:Data Destroyer|Mi fáj, gyere mesélj...]]</sup> 2010. október 22., 23:23 (CEST)
55 886

szerkesztés

Navigációs menü