„Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Szu–22” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a
::::#Én 2006-ban csináltam a repcsiadat sablont, és jó sok gép infoboxára rátettem. A Repcsiadat most is elterjedtebb, mint a helyettesítésére kitalált.
::::#Moonwalkr vette a fáradságot, hogy leírja, neki sem elsődleges, hogy egyensablonja legyen a repülőknek, azaz biztos nem vagyok egyedül.
::::#Remélem volt szavazása a ti fényes sablonegységesítési törekvéseteknek, mert akkor megnézhetjük, hogy a kb. 3000 aktív szerkesztőből hány tett hitet mellette. 10? Vagy voltatok 15-en is? Mert hogy nem vettétek a fáradságot, hogy nekem, aki szerintem a Sablonműhelynek tagja vagyok, de legalábbis tudhatóan sok sablont csináltam, és másoknak is ebben párszor besegítettem, szóljatok, az tuti. Pedig lett volna véleményem a dologról.
::::#Ha megnézed a kiemelt katonai repülős cikkeimet mindegyiken a repcsiadat van. De ha gondolod, vissza is vonathatjátok a kiemelt státuszt. Ha egy széknek három lába ki van törve, törjük ki a nagyediketnegyediket is ez így korrekt. – [[Szerkesztő:KGyST|KGyST]] <sup>[[Szerkesztővita:KGyST|vita]]</sup> 2010. június 27., 20:56 (CEST)
::::#Még egy dolog: A Repülőgép infobox sablont emlékeim szerint VargaA csinálta, mert nem tetszett neki az enyém, ő egyszerűen lefordította az angol cikkek két sablonját (''Infobox Aircraft'' és ''Aircraft specifications''). Most néztem meg szegény srác cikkeit, az agyam leszakad, ROTFL :) Szóval ő átvette az angol cikkek metódusát neki ez tetszett, nekem meg nem, nem zavartuk egymás köreit. Jöttek az egységesítés lángeszű bajnokai, teljesen átdolgozták szegény VargaA cikkeit, arra persze már lusták voltak, hogy a cikk második felében lévő műszaki adatokat beírogassák a tetején lévő sablon megfelelő rubrikáiba, maradt az összes cikk félig átdolgozva. Ha már kötelezővé akarjátok tenni ezt a szerencsétlenséget, legalább megcsináltátok volna pár szócikkben. Zseniális, tényleg. :)))) – [[Szerkesztő:KGyST|KGyST]] <sup>[[Szerkesztővita:KGyST|vita]]</sup> 2010. június 27., 21:14 (CEST)
 

Navigációs menü