„Record Mirror” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[ellenőrzött változat][ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Nincs szerkesztési összefoglaló
Nincs szerkesztési összefoglaló
1. sor: 1. sor:
A '''''Record Mirror''''' egy [[brit]] heti megjelenésű zenei szaklap. Olyan neves riválisok mellett, mint az ''[[NME]]'', a ''[[Dics & Music Echo]]'' és a ''[[Melody Maker]]'', az újság alacsonyabb példányszámban jelent meg, általában kevésbe tartják mértékadónak az előbbiekhez képest. Az [[brit albumlista]] legelőször a ''Record Mirror''ban jelent meg [[1956]]-ban, és az [[1980-as évek]]ben ez volt az egyetlen újság, amely rendszeresen közölte az album és slágerlistát. Hogy növeljék az eladásokat, [[1982]]-től fényes újságpapíron jelent meg, de ez sem tudta megmenteni a lapot, amely [[1991]]-ben megszűnt (ugyanazon a héten, amikor a ''[[Sounds]]'' magazin is megszűnt).
A '''''Record Mirror''''' egy [[brit]] heti megjelenésű zenei szaklap, amelyet [[1953]]-ban alapítottak. Olyan neves riválisok mellett, mint az ''[[NME]]'', a ''[[Dics & Music Echo]]'' és a ''[[Melody Maker]]'', az újság alacsonyabb példányszámban jelent meg, általában kevésbe tartják mértékadónak az előbbiekhez képest. Az [[brit albumlista]] legelőször a ''Record Mirror''ban jelent meg [[1956]]-ban, és az [[1980-as évek]]ben ez volt az egyetlen újság, amely rendszeresen közölte az album és slágerlistát. Hogy növeljék az eladásokat, [[1982]]-től fényes újságpapíron jelent meg, de ez sem tudta megmenteni a lapot, amely [[1991]]-ben megszűnt (ugyanazon a héten, amikor a ''[[Sounds]]'' magazin is megszűnt).


A ''Record Mirror'' részben tovább élt a ''[[Music Week]]'' című lapban, ahol minden számban egy négyoldalas terjedelmet kapott, a legutóbbi években szinte kizárólag a [[dance]] stílussal foglalkozva.
A ''Record Mirror'' részben tovább élt a ''[[Music Week]]'' című lapban, ahol minden számban egy négyoldalas terjedelmet kapott, a legutóbbi években szinte kizárólag a [[dance]] stílussal foglalkozva.

A lap 2010. június 7., 16:00-kori változata

A Record Mirror egy brit heti megjelenésű zenei szaklap, amelyet 1953-ban alapítottak. Olyan neves riválisok mellett, mint az NME, a Dics & Music Echo és a Melody Maker, az újság alacsonyabb példányszámban jelent meg, általában kevésbe tartják mértékadónak az előbbiekhez képest. Az brit albumlista legelőször a Record Mirrorban jelent meg 1956-ban, és az 1980-as években ez volt az egyetlen újság, amely rendszeresen közölte az album és slágerlistát. Hogy növeljék az eladásokat, 1982-től fényes újságpapíron jelent meg, de ez sem tudta megmenteni a lapot, amely 1991-ben megszűnt (ugyanazon a héten, amikor a Sounds magazin is megszűnt).

A Record Mirror részben tovább élt a Music Week című lapban, ahol minden számban egy négyoldalas terjedelmet kapott, a legutóbbi években szinte kizárólag a dance stílussal foglalkozva.