„Szerkesztővita:Nyenyec” változatai közötti eltérés

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt December 14 évvel ezelőtt a(z) Allapok témában
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
→‎Allapok: (új szakasz)
a →‎Allapok: aláír
130. sor: 130. sor:
<nowiki>{{azonnali|Saját allap, már nincs szükségem rá|2=-~~~~}}</nowiki>
<nowiki>{{azonnali|Saját allap, már nincs szükségem rá|2=-~~~~}}</nowiki>


Ha még van vele valami terved, akkor persze maradjon. Jelezz vissza kérlek! Köszönöm előre is, szia!
Ha még van vele valami terved, akkor persze maradjon. Jelezz vissza kérlek! Köszönöm előre is, szia! [[Szerkesztő:December|December]] <sup>[[Szerkesztővita:December|vita]]</sup> 2010. március 13., 18:51 (CET)

A lap 2010. március 13., 18:51-kori változata

Ha ide írsz, akkor itt fogok válaszolni. Így követhető marad a beszélgetés kívülállók számára, illetve a magam számára, hogyha 1 hét múlva el akarom olvasni. :)

Archívum

Archívum (?)



Hawthorne-effektus

A Hawthorne effektusra a gugli a blogodat az 5. helyen hozza. Karmelaüzenőlap 2008. december 14., 09:33 (CET)Válasz

Welcome!

Isten hozott! (vagy csak benéztél és már mész is?) – Hkoala 2008. december 25., 21:00 (CET)Válasz

Ne mááá'... :) Összebeszéltetek? Nagytibi, nyenyec egyszerre ébrednek hosszúra nyúló téli álmukból?? Nem hiszem el!!! :) – Burumbátor Hajnali Tudósklub 2009. február 2., 18:47 (CET)Válasz

Én már megyek is vissza aludni, mert megláttam az árnyékomat. :) -- nyenyec vita 2009. február 2., 18:54 (CET)Válasz

Lapvédelem

Szia, levédtem a júzelapod és a vitalapod a hajnali vandálrohamok miatt. Data DestroyerMi fáj, gyere mesélj... 2009. július 19., 10:38 (CEST)Válasz


Visszalátogatóban

Barátaim, Magyarok!

Régen engem mindig érdekelt, hogy egykor aktív szerkesztők miért hagyják itt ezt a nagyszerű projektet. Hátha más is kiváncsi ilyesmire, leírom, hogy az én esetemben mi történt és még pár mindenféle dolgot, ami eszembejut. :)

A rövid változat: lak- és munkahelyet váltottam és már csak nagyon kevés szabadidőm, illetve energiám marad, amit inkább a családomnak igyekszem szentelni.

Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy hosszú hónapokkal előre tudtam, mikor leszek kénytelen szögre akasztani a wikipédista sapkát így nem ért nagy sokként a dolog.

Az adminisztrátori jogosultságomról lemondtam. Ha majd megint lesz időm Wikipédiázni, akkor szeretnék a tartalomra koncentrálni és azt hiszem, így majd könnyebb lesz.

Összességében kellemes emlékeim vannak az itt töltött nem elhanyagolható időről. Néhány tanács, amit kezdő wikipédiás önmagamnak visszaküldenék sok évvel ezelőttre:

  1. a szabadidő drága, ezért minden eszközt érdemes bevetni a zajszűrésre. A közösségi lapok illetve a felhasználók 20%-a a felelős az utólag visszatekintve már egyértelműen elpazaroltnak bizonyult idő 80%-áért. Az én időmben a VandalFighter, a megtisztított figyelőlista és a PageDown volt a leghatékonyabb eszköz a zaj szűrésére, de érdemes körülnézni, hátha mostanra fejlődött a tudomány.
  2. a hallgatás nem beleegyezés
  3. nem kell mindenre (azonnal) válaszolni
  4. gyakorlatilag mindenki jószándékkal szerkeszt, de sokan vannak akik hajlandóak szemét módon viselkedni, hogy elérjék a nemes (vagy annak hitt) céljaikat. Néha észre sem veszik.
    • (de mindezt csak interneten. élőben tök normális emberek ők is.)
  5. a tartalom az igazán fontos, még akkor is, ha a meta-megbeszélések vonzónak tűnnek
  6. érdemes körülnézni, más wikipédiákban milyen konfliktusok vannak és megmosolyogni, mennyire hasonlóak, mint a magyar Wikipédia
  7. érdemes elolvasni hosszú idővel ezelőtti, akkor nagyon komolynak hitt vitáinkat és megmosolyogni, hogy utólag mennyire viccesek :)
    • vita közben érdemes elgondolkodni, hogy "tényleg olyan fontos ez?", "fog erre valaki 1, 3, 5 év múlva egyáltalán emlékezni?"
  8. a problémák 95%-a kommunikációs probléma: az emberek állandóan félreértik mások szavait, szándékát és érzéseit. az igazi baj nem ez a tény, hanem, hogy szinte mindenki meg van győződve arról, hogy ez nem így van és ő igenis jól érti, hogy mit akar / mire céloz a másik. :)
  9. az emberek másképp viselkednek, ha úgy érzik közönség figyeli őket. nem mindent lehet és érdemes nyilvánosan megbeszélni.
  10. fikázni könnyű, alkotni (és működtetni) nehéz
  11. a trollok és szabadságharcosok sosem fogynak el. voltak már a kezdetektől és mikor az aktuálisak majd odébbállnak, lesznek helyettük megint.
  12. a hosszabb-rövidebb szünet tényleg gyógyító erejű érdemes élni vele.

Sok sikert a szerkesztéshez, remélem még találkozunk! Hagyjatok azért majd még pár piros linket nekem is! ;)

-- nyenyec vita 2009. augusztus 31., 01:13 (CEST)Válasz

Jobban örültem volna egy visszatérőben szakaszcímnek :-( Peligro (vita) 2009. augusztus 31., 07:56 (CEST)Válasz
Peligro +1, bizony. Mielőbb gyere vissza, link pirosan lesz elég, a légió meg csak rád vár :) Data DestroyerMi fáj, gyere mesélj... 2009. augusztus 31., 08:23 (CEST)Válasz
+1 Remélem, egyszer majd wikitérben is találkozhatunk. Mindenesetre addig is elmondhatom: „ez a szerkesztő még látta a nagy Nyenyec(e)t”. :)) Családilag azonban biztos, hogy jól döntöttél. Sok sikert mindenhez! :-) (Ezt a 'Laci bá'-t amúgy is le kell még rendeznünk, mert hála neked, azóta is rajtamragadt. ;) – eLVe kedvesS(z)avak 2009. augusztus 31., 08:39 (CEST)Válasz
+1! Inkább a családoddal tördj, szerintem nagyobb örömöd lesz benne! Természetsen várunk vissza! Ja, igen.. a Laci bá ma már klasszikus! VigyorOrsolyaVirágStickyandSweet 2009. augusztus 31., 08:56 (CEST)Válasz

Jóbarát! Egyet mondok, kettő lesz belőle:

  1. a legjobb mondatod itt: a hallgatás nem beleegyezés;
  2. sohase legyen piros link belőled!
Üdv: OsvátA Palackposta 2009. augusztus 31., 09:52 (CEST)Válasz
Volt vitánk, bőven, különösen egy-két téma körül. Van, amit sajnálok, van, ami mellett ma is kiállok.
Megértettem, hogy az élethelyzeted komolyabb felelősségek vállalásába juttatott, mint eddig, és ez jó. Talán az új élet miatt jobban megértesz egyes régebbi történéseket, mint akkor és ott.
NAGYON jó volna, ha kapcsoltban maradhatnánk, én Skypon foglak keresni, és ha nem is mindig, de néha jó volna választ kapni.
A legnagyobb jókat kívánva, – Burumbátor Hyde Park Corner 2009. augusztus 31., 12:19 (CEST)Válasz

Ájváj. :-( Bennófogadó 2009. augusztus 31., 12:41 (CEST)Válasz

Lezárult egy korszak :( Nyenyec, várunk vissza, akár mezei szerkesztőként jössz, akár adminként, akár csak olvasóként, aki időnként beleszól :) A legjobbakat kívánom a wikin kívüli életedhez! – Alensha sms 2009. augusztus 31., 16:01 (CEST)Válasz

ritkán jössz

...de jó a szöveg, ami hoztál :-) Kellemes ünnepeket! – Hkoala 2009. december 28., 15:46 (CET)Válasz

Bújjék!

kedves Nyenyec, eredményes, békés, boldog új esztendőt kívánok Mindannyiótoknak, jó egészséget és Isten áldását szívből a lusta, hisztis szőke Winterrose vita 2009. december 30., 20:59 (CET)Válasz

Allapok

Szia Nyenyec! Szerkesztői allapokon "ragadt" szócikkeket keresgélek, és belefutottam a Szerkesztő:Nyenyec/varmegyek oldaladba. Már van Sablon:Magyar Királyság vármegyéi szócikkünk, ha erre az allapra nincs szükséged, nem dolgozol már vele megtennéd, hogy belemásolod ezt a sablont?

{{azonnali|Saját allap, már nincs szükségem rá|2=-~~~~}}

Ha még van vele valami terved, akkor persze maradjon. Jelezz vissza kérlek! Köszönöm előre is, szia! December vita 2010. március 13., 18:51 (CET)Válasz