„MediaWiki:Movepagetext” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
rövidítés; a speclapok a mozgatás utáni üzenetből úgyis linkelve vannak
frissíétés
1. sor: 1. sor:
Az alábbi űrlap használatával [[Wikipédia:Átnevezés|átnevezhetsz]] egy lapot, és áthelyezheted a teljes laptörténetét az új nevére. A régi név [[Wikipédia:Átirányítás|átirányítássá]] válik. A régi szócikkre mutató hivatkozások nem változnak meg.
Az alábbi űrlap használatával [[Wikipédia:Hogyan nevezz át lapokat?|nevezhetsz át]] egy lapot, és helyezheted át teljes laptörténetét az új nevére. A régi cím az új címre való átirányítás lesz. Frissítheted a régi címre mutató átirányításokat, hogy azok automatikusan a megfelelő címre mutassanak; ha nem teszed, ellenőrizd a [[Special:DoubleRedirects|dupla]] vagy [[Special:BrokenRedirects|hibás átirányításokat]]. Neked kell biztosítanod, hogy a linkek továbbra is oda mutassanak, ahová mutatniuk kell.


A lap '''nem''' nevezhető át már létező névre, kivéve ha az egy átirányítás a lap jelenlegi nevére, és nincs laptörténete.
A lap '''nem''' nevezhető át, ha már van egy ugyanilyen című lap, hacsak nem üres vagy átirányítás, és nincs laptörténete.
Ez azt jelenti, hogy vissza tudsz nevezni egy tévedésből átnevezett lapot, és nem tudsz egy már létező lapot véletlenül felülírni.
Ez azt jelenti, hogy vissza tudsz nevezni egy tévedésből átnevezett lapot, és nem tudsz egy már létező lapot véletlenül felülírni.



A lap 2010. január 24., 17:56-kori változata

Az alábbi űrlap használatával nevezhetsz át egy lapot, és helyezheted át teljes laptörténetét az új nevére. A régi cím az új címre való átirányítás lesz. Frissítheted a régi címre mutató átirányításokat, hogy azok automatikusan a megfelelő címre mutassanak; ha nem teszed, ellenőrizd a dupla vagy hibás átirányításokat. Neked kell biztosítanod, hogy a linkek továbbra is oda mutassanak, ahová mutatniuk kell.

A lap nem nevezhető át, ha már van egy ugyanilyen című lap, hacsak nem üres vagy átirányítás, és nincs laptörténete. Ez azt jelenti, hogy vissza tudsz nevezni egy tévedésből átnevezett lapot, és nem tudsz egy már létező lapot véletlenül felülírni.

FIGYELEM! Népszerű oldalak esetén ez drasztikus és nem várt változtatás lehet; győződj meg a folytatás előtt arról, hogy tisztában vagy-e a következményekkel. Ha kétségeid vannak, előbb kérdezz rá a vitalapon.