„Szerkesztővita:Vipisti” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
→‎Miles: (új szakasz)
(→‎Miles: (új szakasz))
 
Szervusz! Felhívnám a figyelmedet, hogy létrejött a [http://hu.wikipedia.org/wiki/Kateg%C3%B3ria:Blues_rajong%C3%B3_wikip%C3%A9dist%C3%A1k Blues rajongó wikipédisták kategória]. Ha gondolod csatlakozz, hogy minél többen legyünk! {{)}} Amúgy a [http://hu.wikipedia.org/wiki/Kateg%C3%B3ria:Dzsesszrajong%C3%B3_wikip%C3%A9dist%C3%A1k Dzsesszrajongó wikipédisták kategóriában] találtalak meg. – <font color="#FF9500">[[Szerkesztő:BluesD|'''''BluesD''''']]</font> [[Kép:Definition of Free Cultural Works logo notext.svg|19px]][[Szerkesztővita:BluesD| <sup><u>Üzenhetsz</u></sup>]] 2009. június 16., 00:20 (CEST)
 
== Miles ==
 
Szia!
 
Láttam, hogy elég sokat dolgoztál a [[Miles Davis]]ről szóló cikken, és szerintem nagyon jó munkát végeztél. Elhatároztam, hogy az elkövetkező hetek során az angol nyelvű Wikipédia alapján kibővítem a cikket. Gondoltam, hogy időnként ránézhetnél, mit gondolsz róla. Már elég sok zenei cikket írtam, de a dzsessz témakörében ez lesz az első komolyabb munkám. Tervezem, hogy az angol cikken kívül más forrásokkal is megtámogatom a cikket, utána (vagy közben) meg az albumokról is írok.
 
Szóval szerintem jó munkát végeztél, de ne aggódj, ha kissé átalakul majd a cikk. [[Szerkesztő:DJózsef|DJózsef]] <sup>[[Szerkesztővita:DJózsef|vita]]</sup> 2009. július 13., 13:50 (CEST)

Navigációs menü