„Anyi Lorak” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a
Videóklipek és -klippek javítása automata üzemmódban, mert ezt nagyon unom már, és biztosan nem XVII. századi idézet
a (három pont --> hárompont)
a (Videóklipek és -klippek javítása automata üzemmódban, mert ezt nagyon unom már, és biztosan nem XVII. századi idézet)
Ani Lorak [[Kijev]]be költözött 1995-ben, abban az időben már jól csengett a neve a show business világában. [[New York]]-ban megnyerte a „"Big Apple Music 1996 Competition"-t, ez még ismertebbé tette. 1996-ban ő lett az év felfedezettje a népszerű ukrán fesztiválon, a Tavria Games-en. Ugyanebben az évben kiadta első albumát, az „I Want to Fly”-t.
 
Aninak az 1997-es év kemény munkával telt, ahogy folytatta az új dalok felvételét. Elkészített két videóklippetvideoklipet, a „Model”-t és a „My God”-ot, utóbbi a „The Right to Chose” című film betétdala lett.
 
1998 tavaszán kiadta új videóklipjétvideoklipjét, az „I will be back”-et, decemberben megjelent második albuma ugyanezzel a címmel. Ezzel egy időben leforgatta két klipjét, az „Oh my love”-ot és a „Stranger City”-t az új lemezéhez.
 
1999 elején széleskörű turnéba kezdett, fellépett az [[Egyesült Államok]]ban, [[Franciaország]]ban, [[Németország]]ban, [[Magyarország]]on. Koncertjei helyet kaptak [[Ukrajna]] miden fontosabb városában. 1999-ben elnyerte a „Honored Artist of Ukraine” díjat.
168 346

szerkesztés

Navigációs menü