„Szerkesztővita:Mb731” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
(Lemondás)
Szia! Örülök, hogy nekifeküdtél az eurovíziós témának, és szép cikkeket csinálsz. Látom, belefogtál az előadókba is. Én a következő 1 hónapban szeretném kibővíteni az [[ABBA]] szócikkét, hogy jelentőségükhöz méltóan szerepeljenek a Wikipédián. E munkát hamarosan befejezem, de már dolgozom a [[Brotherhood of Man]] szövegén is. Terveim között szerepel még [[France Gall]], [[Johnny Logan]] és a [[Bucks Fizz]] is. Nagyjából olyasmi anyag várható tőlem róluk is, amilyeneket általában írni szoktam a popelőadókról: a terjedelem annak függvénye lesz, hogy mennyi használható infót találok. (Az ABBÁ-ról és a Brotherhood of Manről elég sok van.) Ha Te is dolgozol már ezeken a szövegeken, kérlek, szóljál, és akkor csinálok mást. Üdvözlettel: [[Szerkesztő:Filmfan|Filmfan]] <sup>[[Szerkesztővita:Filmfan|vita]]</sup> 2008. július 13., 18:02 (CEST)
:Szia! Talán észrevetted, hogy ígéretemnek megfelelően elkészítettem a Bucks Fizz és Johnny Logan szócikkét. Sajnos a Brotherhood of Mant és France Gallt ígéretemmel ellentétben már nem fejezem be, ahogyan az ABBA-szócikk hosszabb ideje tartó átdolgozásának sem fogok most már a végére érni, mert szócikkírói ténykedésemmel meghatározatlan időre felhagyok. További jó munkát kívánok. Üdvözlettel: [[Szerkesztő:Filmfan|Filmfan]] <sup>[[Szerkesztővita:Filmfan|vita]]</sup> 2008. július 31., 16:34 (CEST)
 
== Euroviziós dalcímek fordításai ==
 
Az 1974-es fesztiválon a "Cross Your Heart" cím fordítása szerintem inkább "Esküdj meg" lenne, már legalábbis a "Cross my heart" kifejezés jelentése (kb. esküszöm) alapján. [http://dictionary.reference.com/browse/near+one's+heart Lásd a 23-as pontot] Ha lesz időm, átnézem a többi címfordítást is; ügyeljünk rá, hogy ne hagyjunk benne ehhez hasonló félrefordításokat. [[Szerkesztő:Djurika|Djurika]] <sup>[[Szerkesztővita:Djurika|vita]]</sup> 2008. december 23., 23:08 (CET)

Navigációs menü