„Szerkesztővita:Ceruza” változatai közötti eltérés

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Beyond silence 15 évvel ezelőtt a(z) Mentorálás! témában
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Nincs szerkesztési összefoglaló
→‎Mentorálás!: (új szakasz)
33. sor: 33. sor:


Szia, Syp, bocs, hogy azt írtam. Kösz, hogy kijavítod. Üdvözlettel: Ceruza
Szia, Syp, bocs, hogy azt írtam. Kösz, hogy kijavítod. Üdvözlettel: Ceruza

== Mentorálás! ==

{{Segítség|50}} Üdvözöllek a Wikipédiában. Láttam, hogy mentort keresel segítségül magad mellé. Ha gondolod, én szívesen leszek a mentorod. Ebben az esetben légy szíves válaszolj nekem itt, ezen üzenet alatt. Ha akarod, választhatsz valaki mást is a [[Wikipédia:Új szerkesztők támogatása/Mentorálás|többi mentor]] közül.– [[User:Beyond silence|''Beyond silence'']] [[Image:2142343.jpg|22px]] <sup>[[User_vita:Beyond silence|Üz]]</sup> 2008. szeptember 20., 18:11 (CEST)

A lap 2008. szeptember 20., 17:11-kori változata

Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Ceruza!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. augusztus 5., 14:01 (CEST)Válasz

If you don't speak Hungarian, please click here.

Üdvözöllek a Magyar Wikipédiában! Az általad létrehozott Taira szócikk témáját tekintve fontos a Wikipédiának, de sajnos a lap jelenleg annyira kevés információt tartalmaz, hogy nem éri el még a csonk szintet sem. Az ilyen rövid cikkeket szubcsonknak hívjuk, és ha 5–7 napon belül a lapot senki nem bővíti ki legalább elfogadható csonk szintre őket, törölni fogjuk. Ha szeretnéd, hogy megmaradjon, nosza, bővítsd ki! Keress megbízható forrásokat, ügyelj arra hogy megfeleljen a nevezetességi kritériumoknak is! Ha mindezek stimmelnek, bátran bővítsd a cikket! Ha a szócikk már elég sok információt tartalmaz, kérlek távolítsd el a {{szubcsonk}}(?) jelzést a szócikk elejéről. Ha bármilyen kérdésed támadt nézd meg az útmutatót, amiből legtöbb kérdésedre választ kaphatsz, de hozzám is nyugodtan fordulhatsz segítségért! Köszönöm! Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. augusztus 5., 14:01 (CEST)Válasz

Attenborough-hangyászsün

Szia! Remélem még bővíteni fogod a cikket! Jó szerkesztést! SyP 2008. augusztus 21., 10:55 (CEST)Válasz

erszényes farkasok

Szia! Picit árnyaltam, hogy egyetlen képviselőjük lenne. Szép napot! SyP 2008. augusztus 31., 14:31 (CEST)Válasz

Szia, Syp, bocs, hogy azt írtam. Kösz, hogy kijavítod. Üdvözlettel: Ceruza

Mentorálás!

Üdvözöllek a Wikipédiában. Láttam, hogy mentort keresel segítségül magad mellé. Ha gondolod, én szívesen leszek a mentorod. Ebben az esetben légy szíves válaszolj nekem itt, ezen üzenet alatt. Ha akarod, választhatsz valaki mást is a többi mentor közül.– Beyond silence Üz 2008. szeptember 20., 18:11 (CEST)Válasz