„Fat Joe” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[nem ellenőrzött változat][nem ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
SamatBot (vitalap | szerkesztései)
a zeneportál --> könnyűzenei portál
AsgardBot (vitalap | szerkesztései)
a Bot: dátumlinkek javítása
1. sor: 1. sor:
'''Jose Antonio Cartagena''', ([[1970]]. [[augusztus 19]].) ismertebb nevén '''Fat Joe''' amerikai [[rapper]]. Az [[1990-es évek]] elején kapta meg az első lemezszerződését, és nem sokkal ezután meg is jelent ''[[Represent]]'' című debütáló albuma. A rapper azóta nagyjából kétévente adja ki az újabb lemezeit, amelyen a rapvilág legnagyobb sztárjai szoktak közreműködni. Következő albuma a ''[[Things of That Nature]]'' lesz, amelyen a hírek szerint Nelly, Just Blaze és Scott Torch is hallható lesz, és márciusban jelenik meg.
'''Jose Antonio Cartagena''', ([[1970]]. [[augusztus 19.]]) ismertebb nevén '''Fat Joe''' amerikai [[rapper]]. Az [[1990-es évek]] elején kapta meg az első lemezszerződését, és nem sokkal ezután meg is jelent ''[[Represent]]'' című debütáló albuma. A rapper azóta nagyjából kétévente adja ki az újabb lemezeit, amelyen a rapvilág legnagyobb sztárjai szoktak közreműködni. Következő albuma a ''[[Things of That Nature]]'' lesz, amelyen a hírek szerint Nelly, Just Blaze és Scott Torch is hallható lesz, és márciusban jelenik meg.


{{csonk-dátum|csonk-USA életrajz|2007 februárjából}}
{{csonk-dátum|csonk-USA életrajz|2007 februárjából}}

A lap 2008. augusztus 30., 00:50-kori változata

Jose Antonio Cartagena, (1970. augusztus 19.) ismertebb nevén Fat Joe amerikai rapper. Az 1990-es évek elején kapta meg az első lemezszerződését, és nem sokkal ezután meg is jelent Represent című debütáló albuma. A rapper azóta nagyjából kétévente adja ki az újabb lemezeit, amelyen a rapvilág legnagyobb sztárjai szoktak közreműködni. Következő albuma a Things of That Nature lesz, amelyen a hírek szerint Nelly, Just Blaze és Scott Torch is hallható lesz, és márciusban jelenik meg.