„George Mason” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[nem ellenőrzött változat][nem ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Andruska (vitalap | szerkesztései)
a „24” kategória gyors hozzáadása (a HotCatet használva)
Andruska (vitalap | szerkesztései)
Nincs szerkesztési összefoglaló
1. sor: 1. sor:
'''George Masont''' [[Xander Berkeley]] játsza a sorozatban. George Mason az 1. és a 2. évadban szerepel. A 2. évadban hősként hal meg hazájáért.
'''George Mason'''-t [[Xander Berkeley]] játsza a sorozatban. George Mason az 1. és a 2. évadban szerepel. A 2. évadban hősként hal meg hazájáért.


'''Szereplései:'''
'''Szereplései:'''



== Az 1. évadban: ==
== Az 1. évadban: ==

A lap 2008. augusztus 26., 11:48-kori változata

George Mason-t Xander Berkeley játsza a sorozatban. George Mason az 1. és a 2. évadban szerepel. A 2. évadban hősként hal meg hazájáért.

Szereplései:

Az 1. évadban:

George Mason az 1. részben érkezik a CTU-ban. Jack Bauer úgy gondolja, tud valamit a merényletről David Palmer szenátor ellen. Mason megpróbálja átverni Jacket, Jack erre bemegy az irodájába, és kábítópisztollyal lábon lövi. Utána megzsarolja Masont, aki erre elárulja titkát, és megígéri Jacknek, ezt még nagyon megbánja. Pér résszel később visszatér, és átveszi a "hatalmat" a CTU-ban. Le akarja tartóztatni Jacket, ő azonban idejében elmenekül. Mason ezután Megpróbálja kiszedni Jack 2 segítőtársából, Jaemyből és Nina Myersból, hogy hol van Jack. Az évad második felében Jack és Mason egy pusztaságba mennek, ahol készül valami. Meglátnak egy helikoptert a fejük fölött, ebből tudják: Az ellenség tudja, hogy ők itt vannak. Mason beijed, és visszamegy a CTU-ba. Az évad hátralevő részében Mason a CTU-s vezetői irodájában tartózkodik.


A 2. évadban:

Mason továbbra is a CTU vezetője. Megpróbál titokban elmenni Los Angelesből, mikor megtudja, hogy atombomba fog robbanni. Mielőtt azonban elmenne, fölhívják őt ügynökei, akik megtalálták azt a helyet, ahol a bombák készültek. Mason odamegy segíteni, ott azonba radioaktív anyagot lélegez be, és halálos sugárfertőzést kap. Mason tudja, hogy pár órája van hátra, ezért úgy dönt, élete hátralevő részében segít a bombák megtalálásában. Visszamegy a CTU-ba. Az évad közepe táján megtalálják a bombákat, azonban egy önkéntesre van szükség, aki magát föláldozva elrepíti a bombákat a sivatag fölé, hogy ott robbanjanak föl, így nem lesznek áldozatok. Jack válalkozik erre a feladatra, Mason azonban titokban bemászik Jack gépébe, és 10 perccel a robbanás előtt helyet cserél vele. Jack ejtőernyőn kiugrik a gépből. Masont utóljára akkor látjuk, amikor eltökélt arccal száguld a föld felé. A repülőgép becsapódik a sivatagba, a bomba fölrobban, de nem lesznek áldozatok. George Mason tehát százezernyi életet mentett meg.