„Bubik István-díj” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[nem ellenőrzött változat][nem ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
idei díjazott
SamatBot (vitalap | szerkesztései)
a kozmetikai javítások
1. sor: 1. sor:
A [[Magyar Művészetért díj|Magyar Művészetért díj]]rendszernek önálló értékű díja a '''[[Bubik István]]-díj''', amelyről évente dönt a kuratórium [[Kubik Anna]] vezetésével. A Magyar Művészetért – Bubik István-díj kuratóriumának tagjai: [[Eperjes Károly]], [[Kerényi Imre]], Kubik Anna (elnök), [[Lohinszky Lóránd]], [[Márta István]] és [[Taub János]].
A [[Magyar Művészetért díj]]rendszernek önálló értékű díja a '''[[Bubik István]]-díj''', amelyről évente dönt a kuratórium [[Kubik Anna]] vezetésével. A Magyar Művészetért – Bubik István-díj kuratóriumának tagjai: [[Eperjes Károly]], [[Kerényi Imre]], Kubik Anna (elnök), [[Lohinszky Lóránd]], [[Márta István]] és [[Taub János]].


A díjátadás a MM díjátadó gálákon történik, a többi díjjal együtt. A díjat a [[2004]]-ben elhunyt színművész emlékére hozták létre. Az elismerést 35 évesnél fiatalabb színész vagy rendező érdemelheti ki.
A díjátadás a MM díjátadó gálákon történik, a többi díjjal együtt. A díjat a [[2004]]-ben elhunyt színművész emlékére hozták létre. Az elismerést 35 évesnél fiatalabb színész vagy rendező érdemelheti ki.

A lap 2008. július 10., 01:22-kori változata

A Magyar Művészetért díjrendszernek önálló értékű díja a Bubik István-díj, amelyről évente dönt a kuratórium Kubik Anna vezetésével. A Magyar Művészetért – Bubik István-díj kuratóriumának tagjai: Eperjes Károly, Kerényi Imre, Kubik Anna (elnök), Lohinszky Lóránd, Márta István és Taub János.

A díjátadás a MM díjátadó gálákon történik, a többi díjjal együtt. A díjat a 2004-ben elhunyt színművész emlékére hozták létre. Az elismerést 35 évesnél fiatalabb színész vagy rendező érdemelheti ki.

A kitüntetett a pénzjutalom mellett átveheti Győrfi Sándor szobrászművész bronzból készült főnixmadár-allegóriáját, valamint A csillagokban Bubik István című díszalbumot, amelyet karácsonyra és a színész halálának 1. évfordulójára jelentettek meg.

Díjazottak