„Szerkesztővita:80.99.57.249” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
* [http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=User_vita:Nullextrakad%C3%A9mia&diff=prev&oldid=2922076 Elfogadhatatlan hangnem]
* blokk kijátszása, ld. [[WP:AÜ#Userlap levédése (Linkoman)]]
<!--Innentől gondolom, hogy a személyemre és motivációimra nézve sértő a feltevés-->Sajnálom, hogy idejutottunk, de azt a játékot sem fogjuk játszani, hogy adminisztrátorokkal szemben bármilyen alpáriság megengedhető, csak mert azért biztos nem mernek blokkot adni, mert a többi admin attól fél, hogy majd azt fogják rá mondani, hogy... A blokk ideje alatt a vitalapodat ''a Wikipédia irányelveinek megfelelően'' szerkesztheted. [[User:Bináris|Bináris]]<sup>&nbsp;[[user vita:Bináris|ide]]</sup> 2008. március 9., 17:32 (CET)
 
:Bináris, már elnézést, de te ezt a marhaságot valóban elhitted nyenyecnek, hogy őt mint admint anyázom, mert az adminanyázókat úgysem meri blokkolni senki?! Akkor az eddigi delikvenseket, akikkel anyázásba keveredtem, miért anyáztam? Új mítoszt szagolok én itten ebben a mártiriumban. Eddig is arra mondtam azt, amit gondolok, akiről és amit gondoltam, és a magad által is belinkelt szövegemből is láthatod, hogy álltam elébe a blokknak, azaz vállaltan mondtam el a véleményemet. Úgyhogy arra kérnélek, blokkolj, indokolj, adj difflinket, ahogy itt fent, nagyon fasza, ez rendben van, de ne csúsztass és ne tulajdoníts nekem olyan meggondolásokat, amelyek nem az enyéim, mert ez tőled meglehetősen fura, még akkor is, ha adott esetben fel vagy kavarva. Engedelmeddel jelzem a fenti szövegben a hülyeséget, jót tenne az imidzsednek, ha törölnéd. Azonkívül a blokk kijátszását [[Vita:Irak városai|sem most vetted észre]], találkoztunk mi ma már, úgyhogy ne a jegyzőkönyvnek beszélj, kérlek, miszerint fél hatkor észrevetted a blokk kijátszását. :-) [[Special:Contributions/80.99.57.249|80.99.57.249]] ([[User vita:80.99.57.249|vita]]) 2008. március 9., 17:42 (CET)
Névtelen felhasználó

Navigációs menü