„Szerkesztővita:Flo3030” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
 
És Hauger F3-as bajnoki címéhez? [[Szerkesztő:Gerry89|Gerry89]] <sup>[[Szerkesztővita:Gerry89|vita]]</sup> 2021. szeptember 24., 20:30 (CEST)
 
:{{ping|Gerry89}} Szia! Ne haragudj, hogy ilyen későn válaszoltam. Mostanában ismét nincs sok időm Wikizni sajnos. Hát, köszönöm a kérdést, fele érzésem vannak. Ahogy azt már többször kifejtettem, Ilott számomra egy elképesztően zseniális és tehetséges versenyző. Nem kérdés, hogy egy normális világban, ahol nem a pénz és a név dominál, hanem a tehetség, meggyőződésem, hogy borítékolható helye lett volna az F1-es mezőnyben, ez számomra egyáltalán nem kérdés. Most már, hogy így alakult, ezt sem bánom, mivel a tengerentúlon az IndyCar a királykategória. A Juncos-nál egy nagyobb erőt képviselő csapatba ültettem volna, de ez első évre kifejezetten nem rossz. Maga a csapat is egyébként megérdemel egy hatalmas respectet, mert elképesztő honnan jöttek vissza. Remélem a legjobbakat, de én még nem tettem le róla, hogy egy napon talán az F1-ben láthatjuk. ;)
:Hauger pedig nagyon megérdemelte a bajnoki címet. A 2020-as idénye után az idei kiírásra összeszedte magát és sokkal higgadtabban és megfontoltabban terelgette a Premát. Nyilván a legerősebb autó is kellett hozzá, de valakinek el is kellett vezetnie. Csapattársait egyértelműen lealázta kis túlzással, szóval ez nem meglepő. Úgy gondolom bőven meg is küzdött érte. Jövőre irány az F2-be. Neked mik ezekről a hírekről a véleményeid, te mit gondolsz róluk? :D – [[Szerkesztő:Flo3030|Flo3030]] <sup>[[Szerkesztővita:Flo3030|vita]]</sup> 2021. szeptember 28., 14:56 (CEST)
13 515

szerkesztés

Navigációs menü