„Szerkesztővita:Gaja” változatai közötti eltérés

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Alfa-ketosav 2 évvel ezelőtt a(z) Törlésre javasolt szócikk: Comunleng nyelv témában
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
archiválás
31. sor: 31. sor:


<!-- És ha lehet, az aljára tedd az új hozzászólásodat, vagy használd a „+”-t a fenti menüből! Köszönöm! -->
<!-- És ha lehet, az aljára tedd az új hozzászólásodat, vagy használd a „+”-t a fenti menüből! Köszönöm! -->

== Törlésre javasolt szócikk: Comunleng nyelv ==

Szia! Úgy gondolom, hogy a(z) [[Comunleng nyelv]] szócikk nem felel meg a Wikipédia követelményeinek, ezért vitát kezdeményeztem a törléséről a [[Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Comunleng nyelv]] lapon. Az indoklásomat ott olvashatod; kérlek, ott szólj hozzá!

Ha eddig nem vettél még részt törlési vitában, a [[Wikipédia:Törlési irányelvek]] és a [[Wikipédia:Törlési javaslatok megbeszélése]] lapokon olvashatsz róla bővebben. Bocsánat, hogy kissé megkésve szólok, de még nincs lezárva a megbeszélés. [[Szerkesztő:Alfa-ketosav|Alfa-ketosav]] <sup>[[Szerkesztővita:Alfa-ketosav|vita]]</sup> 2021. szeptember 22., 12:58 (CEST)

A lap 2021. szeptember 22., 12:58-kori változata

Visszavonult

Üdvözöllek!

Archive
Archivált vitalapok


Törlésre javasolt szócikk: Comunleng nyelv

Szia! Úgy gondolom, hogy a(z) Comunleng nyelv szócikk nem felel meg a Wikipédia követelményeinek, ezért vitát kezdeményeztem a törléséről a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Comunleng nyelv lapon. Az indoklásomat ott olvashatod; kérlek, ott szólj hozzá!

Ha eddig nem vettél még részt törlési vitában, a Wikipédia:Törlési irányelvek és a Wikipédia:Törlési javaslatok megbeszélése lapokon olvashatsz róla bővebben. Bocsánat, hogy kissé megkésve szólok, de még nincs lezárva a megbeszélés. Alfa-ketosav vita 2021. szeptember 22., 12:58 (CEST)Válasz