„Felügyelő életveszélyben” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a
→‎Cselekmény: +de wiki kieg.
a (→‎Cselekmény: +tataroz, +en wiki, DeepL.com)
Címke: tataroz vagy építés alatt sablon kihelyezve
a (→‎Cselekmény: +de wiki kieg.)
== Cselekmény ==
{{tataroz}}
Maria Gambrellit gyilkosság elkövetésével vádolják. Minden jel arra utal, hogy ő a tettes, és talán csak Clouseau felügyelő gondolja úgy, hogy ez nem így van. Nyomozását hátráltatja, hogy többször is elveszik tőle az ügyet, a kétbalkezessége és a további gyilkosságok, amik összefüggésbe hozhatók ezzel az üggyel. De állhatatos, és nem alkuszik meg, mindent elkövet, hogy bebizonyítsa, nem Maria Gambrelli volt az elkövető.
------
Éjszaka egy nagy ház cselédszobájában több férfi és nő mozog: lopakodva mászkálnak fel és le; bemennek a szobákba és távoznak onnan; elbújnak egymás elől és kémkednek egymás után. Aztán lövések hallatszanak.
 
 
Végül Clouseau és Maria hosszú és szenvedélyes csókkal ünneplik nevének tisztázását - amit Cato újabb alattomos támadása gyorsan megszakít.
------
Ki volt a gyilkos?
 
Ez a kérdés a film végéig nyitva marad, mivel úgy tűnik, hogy a Ballon-házban mindenkinek van egy sötét titka. Ha azonban a nyitójelenetet jól megnézzük, Madame Ballon az utolsó személy, aki belép Maria Gambrelli szobájába, mielőtt a lövések eldördülnek. Ez lenne a nyom arra is, hogy miért próbálja Monsieur Ballon Clouseau segítségével akadályozni a nyomozást.
 
== Szereplők ==

Navigációs menü