„Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/ABBA” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
*A popzene történetében kevés zenekarnak sikerült olyan mítosszá válnia, amely a tér és az idő korlátait legyőzve képes volt, és még ma is képes hódítani a világban.
Vannak továbbá pontatlan vagy téves/megkérdőjelezhető állítások (részben forrás nélkül). Ezeket legegyszerűbben a cikkben tudnám jelezni felsablonozva, de nem tudom, az mennyire szokás kiemelésen. [[Szerkesztő:Szaszicska|Szaszicska]] <sup>[[Szerkesztővita:Szaszicska|vita]]</sup> 2021. április 15., 19:16 (CEST)
 
:{{ping|Szaszicska}} Az első mondatod valóban eléggé rajongói "ízű", pedig tény :) Kevés zenekar van, amelyiknek 50 évvel megalakulásuk után, és a világon mindenhol, nemcsak hazájukban ("''tér és idő korlátait legyőzve''") fogynak lemezei még most is, évi 3 millió példányban.
:Ha forrást hiányolsz, nyugodtan helyezd el a sablont a szövegben. Ha téves/vagy megkérdőjelezhető állítással találkoztál, azt vagy a szócikk vitalapján vagy itt is jelezheted. Ezeket megköszönöm, mert ezek javítása által csak még jobb lehet a szócikk. – [[Szerkesztő:Dodi123|Dodi123]] <sup>[[Szerkesztővita:Dodi123|vita]]</sup> 2021. április 15., 19:36 (CEST)
 
====Nevek és idegen szavak====

Navigációs menü