„Wikipédia:Ázsia-hónap 2020” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
nincs szerkesztési összefoglaló
Nincs szerkesztési összefoglaló
Ha most kezded szerkeszteni a Wikipédiát, kezdetben ijesztő lehet, de van segítség!
 
==<big>'''Bevezetés a szerkesztésbe=='''</big>
Az [[Wikipédia:Az első lépések|első lépések oldalon]] eligazítást találsz a szerkesztésről. Ha egyelőre bizonytalan vagy, a szerkesztést kezdheted egy saját szerkesztői térben lévő [[Special:Mypage/Verseny|allapon]].
 
Ha esetleg elakadnál, kérhetsz magad mellé [[Wikipédia:Új szerkesztők támogatása/Mentorálás|wikipédiás mentort]], és [[Wikipédia-vita:Ázsia-hónap 2020|kérdezhetsz itt a verseny vitalapján is]] (a kérdéseket a fenti vitalap fülre kattintva, a lap alján találod meg).
 
==<big>'''Új szócikk indítása=='''</big>
Új szócikk indításához írd be a címét az alábbi mezőbe, nyomj entert és kezd el írni a szócikket. Ne felejtsd el a kész művet utána elmenteni a „Lap mentése” gombra kattintva, és utána visszajönni ide és a [[#A verseny keretében létrehozott szócikkek a Magyar Wikipédián|lap alján a listába felírni a címét és elmenteni a lapot!]]
<inputbox>
A már egyszer elkezdett cikket a mentés után tovább tudod szerkeszteni (pl. ha ismét beírod a címét a fenti mezőbe; vagy a lap tetején jobb oldalt található „szerkesztés” feliratú fülre kattintva).
 
==<big>'''Kérdésed van?=='''</big>
Az alábbi mezővel felteheted kérdéseidet, ha később visszajössz, a válaszokat '''[[Wikipédia-vita:Ázsia-hónap 2019|itt találod]].'''
 
}}
{{Tabset vége}}
 
__TOC__
 
==Szabályok ==
A verseny egyik célja, hogy jó minőségű, használható szócikkek szülessenek. Ennek fényében az alábbi szabályok vonatkoznak a nevezett szócikkekre:

Navigációs menü