„Szerkesztővita:Szilas” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
 
:Még egyszer köszönöm üzenetedet. Barátsággal: – [[Szerkesztő:Szilas|Szilas]] <sup>[[Szerkesztővita:Szilas|vita]]</sup> 2020. augusztus 16., 06:22 (CEST)
 
==Pártok==
Szia! Inkább itt, hogy ne András vitalapját terheljük. Szóval én valahol megértem azokat is, akiknek annyira elegük van a fideszből, hogy azt mondják, „bárkit, csak a fideszt ne”, de én egyelőre úgy vagyok vele, hogy lehetőleg ha már lecseréljük a fideszt, akkor valami normálisabbra cseréljük, és ezt nem látom garantálva ezekben az arcokban. A hat ellenzéki párt közt van mondjuk két és fél, amelyiket támogatni tudnám, ha közülük kellene választani, mindenképpen szavaznék, de ha együtt indulnak, akkor teljesen mindegy, mert jön vele a többi is. Mindenesetre egyelőre várakozó állásponton vagyok, azt mondom, nézzük azt a programot, aztán döntök (az még nem program, hogy „nem mi vagyunk a fidesz”).
 
Attól, hogy ebben nem értünk egyet, még persze én is nagyra becsüllek, szerintem itt a wikis közösségben ez egyértelmű, ahogy annak is örülök, hogy kulturáltan meg tudjuk beszélni még az ilyen lobbanékony témákat is. '''[[User vita:Alensha|<font color="#00928a">A</font><font color="#10a29a">l</font><font color="#20b2aa">e</font><font color="#30c2ba">n</font><font color="#40d2ca">s</font><font color="#50e2da">h</font><font color="#60f2ea">a</font>]]''' 2020. augusztus 29., 10:51 (CEST)

Navigációs menü