„Tini Nindzsa Teknőcök (képregény)” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
nincs szerkesztési összefoglaló
Nincs szerkesztési összefoglaló
Címkék: Vizuális szerkesztés Mobilról szerkesztett Mobil web szerkesztés
Nincs szerkesztési összefoglaló
Címkék: Vizuális szerkesztés Mobilról szerkesztett Mobil web szerkesztés
'''[[Casey Jones]]''' Egy régi lelki sérelme miatt örök bosszút fogadott a Vörös Sárkányok ellen. Mindig hoki maszkban harcol, hogy ne ismerjék fel. Fegyvereként csöveket hoki baseball és golfütőket használ. Jó barátja a teknősöknek, különösen jó barátságban van Raffaellóval akivel rokon lelkek. Szerelmes [[April O’Neil]]-be.
 
'''[[Baxter Stocman|Baxter Stockman]]''' Ő egy rendkívüli elmével megáldott tudós, aki egyben őrült is. A siker, a pénz, és a hírnév teljesen megváltoztatta. [[Oroku Sakinak]] kezdett el dolgozni, aki hatalmas vagyonokat ajánlott fel neki munkájáért. Bármilyen gépet képes megépíteni. Szerkezeteit főleg a Zúzó aljas terveinek megvalósításához készíti el. [[April]] az alkalmazottja volt, azonban kirúgta, mivel a lány túlságosan is kíváncsi volt és felfedezte titkait. A teknőcöket és barátaikat már többször is megpróbálta elpusztítani, de mindig kudarcot vallott. [[Oroku Saki]] pedig ezért keményen megbüntette. Számtalan alkalommal megcsonkította testét, azonban sosem halt meg, hála a zseniális elméjének.
 
'''[[Oroku Saki Zúzó]]''' Ő a Fürge-láb harcosok, egy nindzsákból álló bűnbanda vezére. Ő gyilkolta meg [[Szecska]] mester mesterét [[Hamato Josit|Hamato Yosit]]. Egy kegyetlen hazug álnok ember, aki bármit megtesz a célja érdekében. Számos ember dolgozik neki köztük [[Baxter Stocman]] aki már többször megpróbálta elárulni de nem sikerült neki és ezért [[Zúzó]] mindig megbüntette. [[Zúzó]] lánya [[Karai]] akit gyerekkorától kezdve nindzsának képzett ki (a 2003-as rajzfilmben csak fogadott lánya).
Névtelen felhasználó

Navigációs menü