„Twenty One Pilots” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
nincs szerkesztési összefoglaló
Címkék: Mobilról szerkesztett Mobil web szerkesztés
 
Két saját kiadású albumot jelentettek eddig meg, melyek közül az első a 2009-ben megjelent ''Twenty One Pilots'', míg a második a 2011-es ''Regional at Best'' című albumuk. Ezt követően 2012-ben szerződtek a [[Fueled by Ramen]] lemezkiadó vállalattal, ahol első, 2013-ban kiadott albumuk címe a ''Vessel'' volt. A sikert és a széleskörű ismertséget a 2015-ös ''Blurryface'' című albumuk hozta meg számukra. Ezen az albumon található Stressed Out" című daluk, valamint "Ride" című szám. "Heathens" című daluk a [[Suicide Squad – Öngyilkos osztag]] egyik betétdala, amely a csapatot az Egyesült Államokban az alternatív zenészek közt elsőként juttatta be a top tízes listára. A duót három [[Grammy-díj]]ra jelölték, melyből megkapták a ''Legjobb pop duó előadó'' címet.<ref>{{cite news|accessdate=December 6, 2016|url=http://www.grammy.com/nominees|title=59th Annual Grammy Awards Nominees|work=''The Recording Academy''}}</ref> Még megjelent a ''Trench'' c. albumuk, ami rengeteg mögöttes tartalmat foglal magában. Az album leghíresebb dalai a [https://www.youtube.com/watch?v=eJnQBXmZ7Ek C''hlorine''], ''[https://www.youtube.com/watch?v=Io2hbcrAYBw The Hype]'' és a ''[https://www.youtube.com/watch?v=UOUBW8bkjQ4 Jumpsuit].''
Illetve még 2020.április 9-én megjelent "Level of concern" című kislemezük, amely a COVID-19 vírus által kötelező karantén nehézségéről szól.
 
A Twenty One Pilots rajongói magukat Skeleton Clique - (vagy röviden Clique membernek) nevezik, azonban a legutóbbi album óta már a bandito kifejezést is használják.
 
3

szerkesztés

Navigációs menü