„Tony Nader” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
enwiki nem forrás, a másik pedig nem kapcsolódott
(Új oldal, tartalma: „Dr. Tony Nader libanoni születésű idegtudós, orvos-kutató, a Transzcendentális meditáció nemzetközi szervezetének vezetője. A beiruti amerikai egyetemen…”)
 
(enwiki nem forrás, a másik pedig nem kapcsolódott)
Dr. '''Tony Nader''' libanoni születésű idegtudós, orvos-kutató, a [[Transzcendentálistranszcendentális meditáció]] nemzetközi szervezetének vezetője. A beirutibejrúti amerikai egyetemen (American University of Beirut) szerzett orvosi diplomát, majd az amerikai [[Massachusetts Institute of Technology]] hallgatójaként szerzett PhD -fokozatot idegtudomány szakterületen.
 
A Harvard Medical School oktató kórházában dolgozott kutató munkatársként, majd együtt dolgozott Deepak Chopra-valChoprával a Massachusetts-imassachusettsi Maharishi Ayurveda Egészségügyi Központban. 1994-ben jelent meg első könyve, ''Az emberi fiziológia: a Védák és a védikus irodalom kifejeződése''.
 
[[Maharisi Mahes jógi]], a [[Transzcendentálistranszcendentális meditáció]] alapítójának halála után 2008 óta a [[Transzcendentálistranszcendentális meditáció]] nemzetközi szervezetének vezetője, és ebben a minőségben világszerte több mint 100 országban irányítja a TM szervezet tevékenységét.
 
Nader második könyve, a ''Rámájana az Emberi Fiziológiában'' 2011-ben jelent meg. 2015-ben megalapította a Matematika és Tudatosság Nemzetközi Folyóiratát (International Journal of Mathematics and Consciousness), amelynek azóta is főszerkesztője.
 
<br />
 
== Források ==
[* https://www.drtonynader.com/<nowiki>]</nowiki>
[https://en.wikipedia.org/wiki/Tony_Nader<nowiki>]</nowiki>
 
[https://www.drtonynader.com/<nowiki>]</nowiki>
 
[https://meditalas.hu/<nowiki>]</nowiki>

Navigációs menü