„Rádió GaGa” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
nincs szerkesztési összefoglaló
 
A '''Rádió GaGa''' [[Észak-Magyarország]] első regionális kereskedelmi rádióadója volt, ami [[1999]]. [[március 14.|március 14-én]] kezdte meg sugárzását földi műsorterjesztéssel 96.3 [[Hertz|MHz]]-en [[Miskolc]]on és környékén.
 
[[2000]] októberétől a rádió [[Kazincbarcika|Kazincbarcikán]] és [[Ózd]]on is hallgatható, a 95.9-es, illetve a 99.5 MHz-es sávon. [[2001]] júniusában a rádióadó új tulajdonoshoz került, októbertől egy hálózatra csatlakozott a [[budapest]]i [[Sláger FM|Juventus Rádió]]val, és innentől naponta sugározzák a ''Juventus Plusz'' műsort is, hétfőtől péntekig 10-től 14 óráig, hétvégén 17 óráig.
 
A Rádió GaGa műsora a zenei műsorok mellett helyi hírek és információk közléséből, programajánlókból áll. A rádió félóránként jelenti a legfontosabb helyi híreket, valamint a jelentősebb belföldi politikai eseményeket, valamint ez az egyetlen, a régióban fogható rádióadó, mely beszámol a [[Diósgyőri VTK]] és a [[DKSK]] meccseiről is. Ez megfelel szignáljuknak, mely szerint ''„a Rádió GaGa a zene és a sport rádiója.”''

Navigációs menü