„Szerkesztő:Plzslt” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
A kiadó fantáziát látott mindkét könyvben, ezért németül is megjelent Spielen wir Deutsch és Spielen wir Deutsch wieder címmel.
 
Szerzői kiadásban jelent meg 2016. november 23-án a [https://play.google.com/store/books/details/Pulai_Zsolt_Hetvenkilenc_sz%C3%B3rakoztat%C3%B3_j%C3%A1t%C3%A9k_angolt?id=R2iQDQAAQBAJ Hetvenkilenc szórakoztató játék angoltanuláshoz] könyvem. Ebookként. A Google Play-en. Ezen több mint két évet dolgoztam, és Dohár Kis angol nyelvtanjára találtam ki játékokat, vagy módosítottam már meglévőket, hogy lehessen velük játszva nyelvet tanulni. 2019. augusztus 21-én pedig a Scolar Kiadó is kiadta. Nyomtatásban.!
 
== Mrkg, azaz marketigről röviden ==
== Civil és diploma ==
 
DiplomátAz érettségi után a Pázmányra adtam be a jelentkezésemet, de elveszett, így nem lettem bölcsész. Végül Gábor Dénesre jártam, de egy fél évet tudtam fizetni, így nem lettem gazdasági informatikus. Végül non-profit közgazdászként szereztem diplomát. Egy évre rá, gyarapodó családom okán lemondtam az alapítványelnöki tisztségemről. Apropó: a Van Kiút AlapítványAlapítványban ügyeitaz 5elnöki éventisztségemről. átÖt vezettem.éven Eleinteát forrásszervezőként, aztán elnökként vettem részt a munkában. Az alapítványtöt év arra volt elegendő, hogy jelentős adósságból nullszaldósan tudtamtudjam átadni. LegnagyobbMásik nagy "sikerem ezen a téren:" egy autóoktató pálya Gyöngyösön, amit később egy házra cserélt az alapítvány. De szerveztem még forrást egyházközségnek, egyházi majd alapítványi fenntartású kollégiumnak is. A főiskolában töltött évek alatt háromszor TDK-ztam. Minden dolgozatomhoz ösztöndíjat is szereztem, és egy alkalommal egy főiskolai pályázaton is nyertem egy kisebb összeget egy béna plakáttervvel. A szakdolgozatomat a Foglalkoztatási célú non-profit szervezetek vállalkozási tevékenysége címmel írtam 2006-ban olyan nagyszerű emberek segítségével mint Kuti Éva és Gayer Gyuláné.
 
2017. május 12-től töltöm be a 72 Tanítvány Mozgalom Alapítvány elnöki tisztét. (Az alapítvány a [[Hetvenkét Tanítvány Mozgalom]] munkaszervezete.)
 
== Család ==
180

szerkesztés

Navigációs menü