„Karácsony Gergely” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Visszavontam Csurla (vita) szerkesztését (oldid: 21742852)nem kellene tönkretenni a wikit
(Nem viccelek - ezeket bérsajtókat mellőzni kell a wikipédián - Visszavontam Bajor kifli (vita) szerkesztését (oldid: 21742834))
Címke: Visszavonás
(Visszavontam Csurla (vita) szerkesztését (oldid: 21742852)nem kellene tönkretenni a wikit)
Címke: Visszavonás
[[2017]] áprilisában a [[Párbeszéd Magyarországért]] miniszterelnök-jelöltjének nevezte meg. A [[2018-as magyarországi országgyűlési választás]]on a Párbeszéd és az [[Magyar Szocialista Párt|MSZP]] közös listájának miniszterelnök-jelöltjeként szerepelt. A 2019. október 13-án tartandó önkormányzati választáson az ellenzék közös budapesti főpolgármester-jelöltje.
 
2019. szeptember 26-án kiszivárgott egy magánbeszélgetés hangfelvétele. A hangfelvételen hallható mondatok komoly feltűnést keltettek a közvéleményben. <ref>[https://merce.hu/2019/09/26/igaz-hogy-toth-csaba-megfenyegette-a-csaladodat-ne-viccelj-tobbszor-hangfelvetel-szivargott-ki-karacsony-gergelyrol/ Karácsony Gergely egy kiszivárgott hangfelvételen beszél a szocialistákról és Zuglóról], merce.hu</ref><ref>[https://magyarnemzet.hu/belfold/megdobbento-hangfelvetel-kapott-nyilvanossagot-karacsony-gergely-oszodi-beszedea-7340615/ Megdöbbentő hangfelvétel kapott nyilvánosságot: Karácsony Gergely őszödi beszéde], magyarnemzet.hu</ref><ref>[https://index.hu/belfold/2019/09/26/karacsony__toth_csaba_hangfelvetel_fenyegetes/ Kiszivárgott felvételen beszél szocialista korrupcióról és családja megfenyegetéséről Karácsony], index.hu</ref><ref>[http://www.atv.hu/belfold/20190926-karacsony-gergely-feljelentest-tesz-a-kiszivargott-hangfelvetel-miatt Karácsony Gergely hálás a Fidesznek és feljelentést tesz], atv.hu</ref><ref>[https://merce.hu/2019/09/26/karacsony-gergely-a-hangfelvetelrol-uzleti-korok-fenyegettek-de-kidobtam-oket-mint-macskat-szarni/ Karácsony Gergely a hangfelvételről: „Üzleti körök fenyegettek, de kidobtam őket, mint macskát szarni”], merce.hu</ref><ref>[https://www.origo.hu/index.html Karácsony Gergely őszödi beszédéből kiderült: a zuglói polgármester nem a maga ura, csak egy báb], origo.hu</ref><ref>[https://mandiner.hu/cikk/20190926_karacsony_gergely_oszodi_beszede Karácsony Gergely őszödi beszéde], mandiner.hu</ref><ref>[https://hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2019/09/26/kiszivargott-hangfelvetel-gulyas-szerint-maffiaviszonyokra-emlekezteto-allapotok-vannak-a-baloldalon], hirado.hu</ref>
 
== Könyv ==
3 074

szerkesztés

Navigációs menü