„Szerkesztővita:Milei.vencel” változatai közötti eltérés

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Laszlovszky András 4 évvel ezelőtt a(z) Zarathusztra témában
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
→‎Zarathusztra: (új szakasz)
14. sor: 14. sor:


Fejezd be a visszaállítgatást. A találgatások benne maradtak a cikkben. – LA[[kép:dis LA ék.jpg|25px]]<sup>[[Szerkesztővita:Laszlovszky András|pankuš]]</sup> 2019. július 22., 11:06 (CEST)
Fejezd be a visszaállítgatást. A találgatások benne maradtak a cikkben. – LA[[kép:dis LA ék.jpg|25px]]<sup>[[Szerkesztővita:Laszlovszky András|pankuš]]</sup> 2019. július 22., 11:06 (CEST)

Az infobox egy dolog. Ráadásul az infoboxra tekintve mindenki bizonyítottnak veheti az állítást, mivel ott nem lehet körülírni, legfeljebb forrásolni. El kell olvasni az angol wikit, egyértelműen benne van, hogy semmiféle konszenzus nincs. A régebbi datálás egyelőre bevett, az új minősül feltételezésnek, ráadásul régészetileg és történetileg nem igazolható, pusztán szövegkritikai alapon felállított, de egyébként roppant valószínűtlen elmélet. – LA[[kép:dis LA ék.jpg|25px]]<sup>[[Szerkesztővita:Laszlovszky András|pankuš]]</sup> 2019. július 22., 11:32 (CEST)

A lap 2019. július 22., 10:32-kori változata

Térképsablon-kategóriák

Szia! Mindenekelőtt: sajnálom, hogy elmentél, de talán visszatérsz még. Csak hogy tudj róla: azoknak a saját térképes lategóriáknak, amelyeket használtál, megváltoztattam a címét. Észrevételezték, hogy a HotCatban a Térkép szó bepötyögésénél kiadja azokat és zavaró. Ezek lettek:

Nem sikerült egységesre az új név, ha visszatérsz, természetesen korrigálhatod. Kösz a megértést, szia Palotabarát vita 2019. június 27., 23:01 (CEST)Válasz

Zarathusztra

Fejezd be a visszaállítgatást. A találgatások benne maradtak a cikkben. – LApankuš 2019. július 22., 11:06 (CEST)Válasz

Az infobox egy dolog. Ráadásul az infoboxra tekintve mindenki bizonyítottnak veheti az állítást, mivel ott nem lehet körülírni, legfeljebb forrásolni. El kell olvasni az angol wikit, egyértelműen benne van, hogy semmiféle konszenzus nincs. A régebbi datálás egyelőre bevett, az új minősül feltételezésnek, ráadásul régészetileg és történetileg nem igazolható, pusztán szövegkritikai alapon felállított, de egyébként roppant valószínűtlen elmélet. – LApankuš 2019. július 22., 11:32 (CEST)Válasz