„Sablonvita:Kezdőlap kiemelt cikkei/2019-25-1” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
A szabályos eljárás a Wikipédia:Szócikkek a kezdőlapon lapon van leírva, a ''A jelölés folyamata'' szakaszban; sehol nem írja, hogy a vitalapon kell kezdeni.
(A szabályos eljárás a Wikipédia:Szócikkek a kezdőlapon lapon van leírva, a ''A jelölés folyamata'' szakaszban; sehol nem írja, hogy a vitalapon kell kezdeni.)
{{megj}} A „[[Wikipédia:Szócikkek a kezdőlapon/2019 I.]]” keretében még négy sablon vár tartalmi rendezésre. Köszönöm, hogy gondozzátok, ezekkel én már nem foglalkozom De a második félévre javaslom, kérem, hogy térjünk vissza a szokásos-szabályos eljáráshoz: a javaslás-jelölés
mindig a cikkajánló '''vitalapján''' indul. Előbb javasolunk-jelölünk. Aztán a jelöléseket megvitatjuk, hogy jelöltek közül melyik helyen melyik kiemelt szócikk legyen. Utána következhet a cikkajánlók elkészítése, megvitatása, véglegesítése. Végül jöhetnek a zárósablonok, s velük a Kezdőlapra a programozott kikerülés. Jó lenne, ha ilyen módon legalább negyedévre előre rendeznénk dolgainkat. – [[Szerkesztő:&#42;feridiák|&#42;feridiák]] <sup>[[Szerkesztővita:&#42;feridiák|vita]]</sup> 2019. június 16., 15:42 (CEST)
 
{{ping|*feridiák}} A szabályos eljárás a [[Wikipédia:Szócikkek a kezdőlapon]] lapon van leírva, a ''A jelölés folyamata'' szakaszban; sehol nem írja, hogy a vitalapon kell kezdeni. A második félévre is már számos jelölés történt, lásd [[Wikipédia:Szócikkek a kezdőlapon/2019 II.]]; ha lehet, akkor ne a kezdőlapra kerülés előtt lapon írjál új javaslatot (mint most). – [[Szerkesztővita:Hkoala|<span style="color: #602260">Hkoala</span>]] [[Kép:Pesce(Simbolo).jpg|19px]] 2019. június 16., 16:37 (CEST)

Navigációs menü