„Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Globális felmelegedés (másodszor)” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
→‎A szavazás folytatódik: Mi van az ábrán?
(→‎A szavazás folytatódik: Mi van az ábrán?)
*{{mj}} Ezzel a szócikkel valamiért minden eddiginél szigorúbbak vagyunk, a három csonkszakasz miatt áll a szavazás, holott a cikk egyébként már fantasztikusan kidolgozott. Miközben olyan hiányos szócikkek könnyedén lehetnek kiemeltek, mint pl. a [[Kanada]]. --[[User:Adapa|Adapa]] 2007. szeptember 10., 21:45 (CEST)
*:Szólt is róla [[Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikk státusz megvonására/Archívum|megvonási]], de túl friss volt, azt hiszem. – [[User:Chery|<span style="color:#11806c">chery</span>]] [[User vita:Chery|<span style="color:#11806c">信</span>]] 2007. szeptember 10., 21:58 (CEST)
*{{mj}} Az én problémám a szócikkel kapcsolatban nem az, ami hiányzik beőle, hanem az, ami benne szerepel. Már '''harmadik''' alkalommal teszem fel a kérdést: a '''Halogénezett szénhidrogének (CFC-k)''' fejezetnél van két ábra. http://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%A9p:CFC_gases.jpg Ki tudja elolvasni az ordinátán a feliratot és a mértékegységet? Válasz még nem érkezett – feltételezem azért, mert senkisem. Mire jó a demonstáció, ha nem segít a szöveg megértésében? --[[User:Bader|Dr. Báder Imre]] 2007. szeptember 11., 10:18 (CEST)
748

szerkesztés

Navigációs menü