„Wikipédia:Átnevezés” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
→‎Okok, amiért szükség lehet az átnevezésre: Általános ragozású ige → határozott ragozású ige.
a (dupla a-k megszüntetése, egyéb apróság)
(→‎Okok, amiért szükség lehet az átnevezésre: Általános ragozású ige → határozott ragozású ige.)
Címkék: Mobilról szerkesztett Mobil web szerkesztés
A mozzanat nem változtatja meg a laptörténetet, magát az átnevezést a régi és az új lap laptörténetében egyaránt rögzíti.
 
A '''fájlokat''' (képeket vagy hanganyagokat) csak adminisztrátorok tudnaktudják átnevezni. Ha esetleg a kép feltöltése során rájöttél, hogy más nevet akarsz adni a fájlnak, egyes karakterek könnyebb kereshetősége vagy egyéb ok miatt, akkor úgy is eljárhatsz, hogy feltöltöd a képet az új néven, és jelezd a régi, törlendő változatot az [[WP:AT|azonnali törlés]] lapon.
 
A '''kategórialapok''' átnevezhetőek, ilyenkor a lap szövege és laptörténete átkerül az új névre, de a kategória tartalma nem. [[WP:BÜ|Kérj meg egy botot]], hogy a kategóriában található szócikkekben javítsa a kategóriát. Ezek után fontold meg: keresheti-e valaki az átnevezett kategóriát a régi néven? Ha úgy gondolod, hogy igen, akkor helyezd el a régi kategória lapján a {{sl|katredir}} sablont. Amennyiben nem, akkor tedd fel a régi lapot [[WP:AT|azonnali törlésre]], hogy a régi néven kategorizált lapokon piros színnel jelenjen meg.

Navigációs menü