Módosítások

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Visszavontam az utolsó 2 változtatást (188.143.76.175), visszaállítva 2A01:36D:115:2C4B:7DCE:B085:F197:3DA7 szerkesztésére
 
==Személyisége==
Peter viselkedését nagy részben megmagyarázza, hogy szellemi képességei rendkívül szegényesek. SokszorA legtöbbször gyermeteg hibákat vét és olyan dolgokat követ el, amik szellemi fogyatékosok, vagy legfeljebb általános iskolások esetén nézhetők el, ilyenkor Lois is úgy lép fel vele szemben, mintha az anyja lenne. Tulajdonképpen ezt a jelenséget taglalja a ''Peter, a retardált'' című epizód. Szülei Thelma és Francis Griffin, bár, mint ahogy a sorozatból kiderül, Francis nem a biológiai apja, talán ezért is nevelte olyan szigorúan és Peter ezért érezte úgy, hogy nem szereti fiaként. Valódi apja személyére a ''Peter két apja'' című részben derül fény, amikor kiderül, hogy Peter Mickey McFinnigan fia, aki egy [[Írország]]ban élő alkoholista.
PeterPeternek is problémákkalvannak küzdalkoholproblémái, a szeszesitallal,emiatt többször is bajba került az alkoholnak köszönhetően.
 
==Karrierje==
58 562

szerkesztés

Navigációs menü