„A Született feleségek szereplői” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
nincs szerkesztési összefoglaló
 
'''Arthur "Art" Shephard''' (Matt Roth): Nővérével, Rebeccával rövid ideig a korábbi Young-ház lakója. Art először a ''[[Bumm! (Született feleségek)|Bumm!]]'' című epizódban látható. Ő vágja fejbe egy konzervvel Carolyn-t amikor az Lynette-re szegezi a pisztolyát egy túszdráma kellős közepén. Így Carolyn elesik, és Lynette-et csak vállán éri a lövés. Lynette nagyon hálás Artnak, ám később kiderül a férfiról, hogy pedofil.
Amikor Art ellen tüntetnek, Lynette-nek büntudatabűntudata támad, mert öő terjeszeteteterjesztette ezt a hírt, ám este mikor Art húga meghal, megismeri a férfi igazi énjét.A ''[[Varázsének]]'' című epizódban szerepel utoljára, mert elköltözik.
 
'''Rebecca Shephard''' ([[A Született feleségek halott szereplői|meghalt]]) (Jennifer Dundas): Art Shephard rokkant húga, aki súlyos beteg is. Rebecca a ''[[Királylányok és hercegek]]'' című epizódban látható először és a ''[[Varázsének]]'' címűben betegségéből kifolyólag meghal.
 
'''Edwin Mullins''' (Cheyenne Wilbur): Mr. Mullins 4351-ben lakott a feleségével, ám a zűrös események miatt elköldöztekelköltöztek.
 
'''[[Lee McDermott]]''' (Kevin Rahm): Lee és Bob eltérnek a hétköznapi emberektől, családi modellektől. Mindketten homoszexuálisok, s házastársként élnek együtt. Lee nemegyszer felhívja magára a figyelmet, leginkább, amikor kertjükben szökőkutakat építtet.
 
'''Karen Stouffer''' (Oprah Winfrey)
Karen Stover csak egy részben szerepel.Amikor megérkezik férjével a Lila akác közbe, úgy érzi ez a legtökéletesebb hely, ahol szivesenszívesen eltöltené az életét. De aztán látja, hogy: Lynette üvöltözik a gyerekeivel, Susant meztelenül látja, Mike szekrényében látja a pénzt és a fegyvert, Bree-t, ahogy George-dzsal veszekszik, Edie figyelemfelkeltő kocsimosását és végül látja Paul-t amikor eltemeti Mrs Hubert. A férjével úgy döntenek el kell költözniük, amikor a költöztető autóban ülnek ott találják Mary Alice-nek szánt fenyegető levelet, így még gyorsabbra veszik a tempót.
 
'''Angie Bolen''' ([[Drea de Matteo]]): a 2009-10-es évad e körül a karakter körül fog forogni, az ő titka körül, úgy írván le, hogy a "kemény olasz nő...aki fut valami elől".<ref>http://ausiellofiles.ew.com/2009/08/26/ask-ausiello-spoilers-on-house-bones-gossip-girl-and-more/</ref>

Navigációs menü