„Csillagharcos” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
1 412 bájt hozzáadva ,  2 évvel ezelőtt
 
=== SSJ4 ===
Negyedik szintű szuper csillagharcos szint. Ehhez szükséges a farok illetve az arany majom (Arany Oozaru) állapot elérése. Ha ez sikerült, akkor az átváltozáshoz kontrollálni kell az indulataikat. Itt a hajuk sötét színű lesz; felső testüket pedig piros színű szőr borítja (mellkas kivételével). Először Son Goku, majd Vegita éri el ezt a szintet; a [[Dragon Ball GT]]-ben. (Igazigaz Vegitautóbbi csak Bulma segítségével.) Sajnos csakEz a GTszint szériában van jelen ezcsak a szint,[[Dragon szóvalBall olyan, mintha nemGT]]-ben isjelenik léteznemeg.
 
=== '''Szuper Csillagharcos Isten (SSJGSSJ God)''' ===
Ez egy szuper csillagharcosaz átalakulás, amely felülmúlja elődje az SSJ2 és SSJ3 képességeit. Ahhoz, hogy ezt a szintet egy csillagharcos elérje, 6 azaz hat csillagharcos jelenléte szükséges és egy rituálé, melyben a jelenlévők "átadják" erejüket és tudásukat az általuk kiválasztott harcosnak. Ezt a szintet Gokunak sikerül először elérnie a Dragon Ball:Battle of Gods-ban Beerus-samaBills ellen. Később induló [[Dragon Ball Super]] (2015) sorozat is ezzel a történeti szállal indul. A haj színe magentára változik és fényes, vörös, tűz szerű aura veszi körül egész testét, képességei pedig szinte határtalanok. Később a sorozatban kiderül, hogy kemény edzés árán ezt a szintet rituálé nélkül is el lehet érni.
 
=== Szuper Csillagharcos Isten Szuper Csillagharcos/ Kék Szuper Csillagharcos (SSJGSSJ/SSJBSSJ Blue) ===
Ez egy szuper csillagharcos átalakulás, amely felülmúlja elődje az SSJ2 és SSJ3 képességeit. Ahhoz, hogy ezt a szintet egy csillagharcos elérje, 6 azaz hat csillagharcos jelenléte szükséges és egy rituálé, melyben a jelenlévők "átadják" erejüket és tudásukat az általuk kiválasztott harcosnak. Ezt a szintet Gokunak sikerül először elérnie a Dragon Ball:Battle of Gods-ban Beerus-sama ellen. Később induló [[Dragon Ball Super]] (2015) sorozat is ezzel a történeti szállal indul. A haj színe magentára változik és fényes, vörös, tűz szerű aura veszi körül egész testét, képességei pedig szinte határtalanok.
Ezt a szuper csillagharcos szintet csakis azok a csillagharcosok érhetik el, akik előtte képesek voltak szuper csillagharcos istenné és Szuper csillagharcossá változni, ugyanis ez a forma a kettő kombinációja. Más szóval, ha egy szuper csillagharcos isten, szuper csillagharcossá alakul, akkor ezt a formát veszi fel. A haj ilyenkorHajuk, felállszemük, mintés egyszemöldökük normáliskék szuperszínűvé csillagharcosnakváltozik, azzalés aegy különbséggel,sugárzó hogykék aaura hajveszi színekörül világosa kéktestüket. Az aura lassan áramló, kék, tűz szerű, amiben néha fehér villámok cikáznak. A hosszú neve miatt a szereplők egy ponton megegyeznek, hogy "Kék Szuper Csillagharcos"-ként hívják ezt a formát. Goku Black ezt a formát rózsaszínnek hívja (Super Saiyan Rosé), mivel ő egy valódi isten, így más a hajszíne is.
Később a sorozatban kiderül, hogy kemény edzés árán ezt a szintet rituálé nélkül is el lehet érni.
 
=== Szuper Csillagharcos Isten Szuper Csillagharcos/ Kék Szuper Csillagharcos (SSJGSSJ/SSJB) ===
Ezt a szuper csillagharcos szintet csakis azok a csillagharcosok érhetik el, akik előtte képesek voltak szuper csillagharcos istenné és Szuper csillagharcossá változni, ugyanis ez a forma a kettő kombinációja. Más szóval, ha egy szuper csillagharcos isten, szuper csillagharcossá alakul, akkor ezt a formát veszi fel. A haj ilyenkor feláll, mint egy normális szuper csillagharcosnak, azzal a különbséggel, hogy a haj színe világos kék. Az aura lassan áramló, kék, tűz szerű, amiben néha fehér villámok cikáznak. A hosszú neve miatt a szereplők egy ponton megegyeznek, hogy "Kék Szuper Csillagharcos"-ként hívják ezt a formát.
 
=== Kék Szuper Csillagharcos Evolúció (SSJBE) ===
A kék szuper csillagharcos szint továbbfejlesztett változata. Ezt a formát csakis Vegita éri el. Ebben a formában a haj és az aura is a kék sötétebb árnyalatát veszik fel, a testen az izomzat megnő (Hasonlóan, mint az ultra szuper csillagharcos formánál). Sajnos nem kaptunk pontos magyarázatot ennek a formának "hogyan" és a "miért"-jére.
 
=== Mystic/Ultimate szint ===
Ez a szint nem függ szorosan össze a csillagharcosokkal, de említésre méltó. Majin Buu részeknél Öreg Kaioshin különleges képességei és egy érdekes ceremónia révén előhozta Gohanból a benne szunnyadó rejtett erőket. Ez a szint felér, sőt túlszárnyalja az SSJ3-at is, bár technikailag Kaioshin képessége nem csak a csillagharcosokon, hanem bárkin alkalmazható. Jellemzői: csak apró különbségek vannak, beleértve a markánsabb arcvonásokat, az egyenesebb hajat, és egy nagy, áttetsző (fehér) aurát. A haj és a szem színe nem változott, maradt fekete.
 
=== Ultra Ösztön (Ultra Instinct) ===
Ez egy olyan szint, amit még az Istenek se tudnak könnyen elérni, elsajátítani. Ennek a képességnek az első ismert használója Whis, aki azt később megtanítja Beerusnak, a Pusztítás Istenének. Whis gyakran használja ezt a képességet Goku és a Vegita ellen, a képzésük során. Goku is eléri a Jirennel való harc közben (Dragon Ball Super-ben), de ezt a formát nem sokáig tudja fenntartani, mivel az SSJ3 és SSJ Blue-hoz hasonlóan nagyon sok energia kell hozzá. Az Ultra Ösztön lényege, hogy a testét elválasztja a tudatától, ezáltal harc közben gondolkodás nélkül védekezik és támad, így sokkal gyorsabban, ösztönből reagál ellenfelei támadására. Testét kékes-fehér aura veszi körül, a szeme fehér színű lesz.
 
== Források ==

Navigációs menü