„Wikipédia:Adminisztrátorok üzenőfala” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
→‎Rigó Jancsi (in English): változnak, de sajons rosszirányban
a (Visszaállítottam a lap korábbi változatát: Janosffylaci (vita) szerkesztéséről Balint36 szerkesztésére)
(→‎Rigó Jancsi (in English): változnak, de sajons rosszirányban)
 
''Ahoi!'' Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten, és ez vonatkozik mind a kettőtökre. Ha azt mondod, én voltam goromba, akkor nyilván nem tájékozódtál az előzményekről, de ezt amúgy is tudjuk. Azt is, hogy nem ez az első ilyen eset, amikor csak osztod az ítéletet. Nyilván aki ész nélkül mindenkit xenofóbnak nevez, és lehülyézi azt, aki magyarázni próbál neki, annak még hosszan és részletesen kéne magyarázni, de ezt te is megtehetted volna. Egyébként miért válaszolnék a vitalapomra írt álkérdésedre, amikor nyilvánvalóan tudod a választ, hiszen folyamatosan figyelemmel kíséred a közösségi lapokat (amit az is mutat, hogy az idei kemény 40 cikkszerkesztésedre 86 egyéb szerkesztés jut); amikor Pagony már válaszolt, de te [https://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=Szerkeszt%C5%91vita:Ramakuni&diff=18992415&oldid=18990651 így törölted a válaszát] (nyilván szeretnél valami fogódzót kapni, hogy az én válaszomra is így reagálhass); amikor arra se vagy képes, hogy megnyomd az új szakasz nyitása gombot, és új szakaszt kezdjél, tisztességes címmel; amikor az efféle álkérdéseidnek sok évre visszamenő történetük van? Tehetségemet a te szavaiddal élve másra is fordíthatom, minthogy komolytalan álkérdésekre reagáljak. Ha egy kicsit utánanézel, nyilván kénytelen leszel elismerni, hogy a beíró rossz szerkesztéseket csinált, hibás sablonparamétert írt be többször is, nem magyar szövegeket írt be többször is, nem adta meg a beírása forrását, és mindenkivel kötekedni kezdett, aki ezt szóvá tette, teljesen alkalmatlan módon írt erre a lapra is, és összevissza vagdalkozott. Az a gyanúm, hogy te az ilyenekkel érzel lelki közösséget, és azért keresed az ilyen eseteket, hogy mindenkit, aki ellentétbe kerül a konstruktív szerkesztőkkel, különösen az adminisztrátorokkal, lelki ápolgatásban részesíthess, és ezzel gyengíthesd azokat, akik szerkeszteni járnak ide, és nem kötekedni. Nem én vagyok a partnered. Kíváncsian várom a konstruktív, részletes magyarázatodat a beíró számára, ami nem engem ekéz, hanem azt magyarázza el neki, hogy miért vonták vissza a szerkesztéseit, és amivel meg is tudod győzni. Hajrá! [[User:Bináris|Bináris]]<sup>&nbsp;[[user vita:Bináris|ide]]</sup>&nbsp;Kelt:&nbsp;Wikipédia,&nbsp; 2017. augusztus 15., 10:19 (CEST)
 
Válaszolok, bár semmi értelme. Igen, kérdeztem tőled valamit. Rövid kérdés volt: [[Szerkeszt%C5%91vita:Bin%C3%A1ris#bocs.2C_nem_.C3.ADrtam_neki_c.C3.ADmet|Miért törlöd mások hozzászólását?]] Mégse válaszoltál rá. Helyette te ekézel itt engem. Talán ez a gond a huwikivel, hogy egy admin nem hajlandó adminként cselekedni (válaszolni egy egyszerű kérdésre).
 
Jaj, töröltem szegény Pagonyt. Persze, mert trollként viselkedik (kacsa teszt). Többször írtam neki, de ő se válaszolt, csak úgy mint te. Vagy ír a vitalapomra, válaszolok neki, és arra viszont nem válaszol. Tehát töröltem a legutolsó trollkodását.
 
Érdekes, hogy ezt éppen te említed fel, aki más vitalapi írását törlöd. Én csak a saját vitalapomról töröltem. Pagony is egy vitalapi beírást törölt (nem az enyémet). Úgy látszik az admineknek sikerül fejlődniük, most már nem elég a troll sablon, vagy a bedobozolás. Törölni kell ha valaki megszólal egy vitalapon. Mivel két admin is ezt csinálta, meg ért volna egy misét (pontosabban egy kivizsgálást), de ennek itt sajnos semmi értelme. Nem igaz, hogy nem változnak a huwiki adminjai. Dehogynem! Egyesek igen, de sajnos rossz irányban. Részemről ezt itt be is fejezem. Viszlát!
(<small>Ha szépen kértél volna segítettem volna. Ebből is látszik, hogy nincsenek gyermekeid.</small>)
 
[[Szerkesztő:Ramakuni|Ramakuni]] <sup>[[Szerkesztővita:Ramakuni|vita]]</sup> 2017. augusztus 16., 16:28 (CEST)
 
== Commons blokkolás segítségkérés ==

Navigációs menü