„Wikipédia:Szerkesztési összefoglaló” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a
Visszaállítottam a lap korábbi változatát: Izzibell01 (vita) szerkesztéséről Hungarikusz Firkász szerkesztésére
a (Visszaállítottam a lap korábbi változatát: Izzibell01 (vita) szerkesztéséről Hungarikusz Firkász szerkesztésére)
 
A fenti szabály be nem tartása ugyanúgy blokkot vonhat maga után, mintha azt egy vitalapra írtad volna. Ezen felül plusz munkát adsz az adminisztrátoroknak, hiszen bizonyos esetben kénytelenek lesznek eltüntetni az oda nem illő bejegyzést.
 
Nem írtam ordenáré ill. személyeskedő dolgot egyszer sem.
(l. néhány példa- hol lenne mindez vagy hasonló??)
Gyanús vagyok arra, hogy másolt szöveget írok engedély nélkül? (talán nem értem jól, bár nehéz mást érteni alatta!- SOHA NEM MÁSOLTAM SZÖVEGET, ÁLLÍTÁST SEHONNAN. SOHA. Ha valaki az ellenkezőjét hitelesen igazolná- akkor megeszem a saját fejemet- mert ilyen véletlen nincs. Minden önálló fogalmazás, összesítése sok sok megírt irodalomnak, de egyetlen alkalommal- életemben egyszer sem fordult ilyesmi elő. Soha. Bántó, sértő a tenger gyanú, vandálkodás, másolás, nem sorolom fel.
Segítséget kapni jó lett volna. Kevésbé kombináltan leírni: mi és minek alapján gyanús.
De ez ebben a formában nem történt meg.
Ez baj.
(egyszerűbb fogalmazások mindig használhatóbbak)
Viszont elment a kedvem. Magyar-hoz húz a szövegem jellege? Ez jogi gond lenne?
Ez azért több, mint furcsa, mert nyíltan emlegetik a hivatalos és nem tévedő adminisztrátorok, hogy milyen a francia, milyen a brit enciklopédia, és ehhez képest milyennek kéne lennünk- ez akkor Ny. barát vagy Magyar-ellenes? Kettős mércét senkitől nem fogadok el.
Nincs kedvem ilyen helyre tovább írni bármit. Minden a fejemben van, a homokozó, próbalap szerkesztések alapján több negatív dolog tűnik fel, mint az összes szöveg- és ott íródott, ahol "szabadon garázdálkodhatok".
De nem szeretnék többet ilyesmit tenni. Csalódtam a Wikipédiában. A magyar Wikipédiában. Ha ezt jogellenes leírni és rossz helyre kerülne- akkor is csalódott vagyok. Nem fordulok elő többet. Nem elfogadható a tengernyi szabály, szankció, stb. Írják ezt azok, akikre utaltam- a saját fejemből alkotva- szorgalmas okos könyveket olvasók, akik rendületlen türelemmel másolják a mások gondolatait. (de leírt gondolatok- hónap szócikke hogy lehetett La Violette könyvének 1:1-ben kiollózása és összeillesztése? A hivatkozásokat írta az illető- de annyit kifelejtett, hogy La Violette volt az, aki olvasta is az irodalmat- és szócikk, hónap legjobbja- senki nem szűrte ki? Senki nem olvasta La V. könyvét?
Egy ügyes program hibák nélkül és gyorsan szerkesztene Wikipédiát- magyart is. Addig meg marad a hangyaszorgalom.
Nyilván minden felelősséget minden leírt szóért vállalok.
(aki másolással gyanúsít, annak kellene bizonyítani, nem nekem szabadkozni és tagadni- de ezen túllépve elhagyom a "Wikihangya oldalt"- a javasolt változtatások jobbá tehették volna az egészet- de most így nem lesz jobb. Marad olyannak, amilyen a hangyaszorgalmúak minden előnyével együtt jár.) A W. Vénusz Tényleg az élet Virága- és ilyet nem talált leírva SENKI. Jól tudom.
További szép ügymenetbonyolítást- sír a lelkem. Izzibell01 2017. március 9., 13:38 (CET)
 
==Mikor ne írjál összefoglalót?==

Navigációs menü