„Nyíregyházi Állatpark” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Zöldből kék
(Zöldből kék)
*2003: A korábbi fókabemutató körül felépül a Sarkvidéki Panoráma. A vidéki zoo-k közül elsőként kerül bemutatásra [[pápaszemes pingvin]] és [[jegesmedve]].
*2004: elkészül az új oktatóterem és az azóta sajnos bezárt, az ember fejlődéstörténetét bemutató [[Panoptikum]]. Az év szenzációja a [[fehér tigris]] érkezése.
*2005: Végre megérkezik az első vastagbőrű, egy fiatal bika [[szélesszájú orrszarvú]]. Új, tágasabb kifutót kaptak a [[szibériai tigris]]ek és a [[kamcsatkai barnamedvebarna medve|kamcsatkai barnamedvékbarna medvék]].
*2006: A Vastagbőrűek Éve. Felépül az új oroszlánkifutó, a Törpevíziló-ház és az Elefántház. Két tehén érkezik a szélesszájú orrszarvúhoz, rajtuk kívül egy törpevíziló-tehén, három [[afrikai elefánt]] és két [[indiai orrszarvú]] is gazdagítja az új lakókat. felépül az ország egyetlen állatkerti szállodája, a [[Hotel Dzsungel]].
*2007: Elkészül a [[kaliforniai oroszlánfóka|kaliforniai oroszlánfókák]] bemutatója. Megszületik Jumanee, az első magyar afrikai elefántborjú.

Navigációs menü