„Hearthstone: Heroes of Warcraft” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a
Pár apró javítás
(ONiK és e-sprot)
a (Pár apró javítás)
A második egyjátékos kaland, a ''Blackrock Mountain'' 2015 március 6-án lett bejelentve, a [[Pax East]] rendezvényen, majd 2015 április 2-án vált elérhetővé. Ez a kiegészítő 17 ellenfelet, 31 új kártyalapot, új egyedi játéktáblát és egyedi kártyahátlapokat tartalmaz.<ref>{{hiv-web |url=http://www.hearthpwn.com/news/800-blackrock-mountain-new-cards-card-backs-gameboard |cím=Blackrock Mountain - New Cards, Card Backs, Gameboard, Cinematic |elérés=2014-08-06 |nyelv=angol}}</ref> A történet a Blackrock Mountaint lakó két ellenséges frakció, a Nefarius által vezetett sárkányok, és a Ragnaros által vezetett törpök harca körül forog.
 
=== '''League of Explorers''' ===
Ez a harmadik egyjátékos kaland, amely 2015 November 13.-án jött ki. 13 ellenfelet, 37 kártyalapot, 2 játéktáblát, két hátlapot tartalmaz. A történet a League of Explorers nevezetű felfedezőcsapatról szól, név szerint: Elise Starseeker ("a kartográfus"), Reno Jackson, Brann Bronzebeard és Sir Finley Mrrrglington. A történet a Staff of Origination kereséséről szól, ahogy a kalandoroknak külön-külön meg kell keresniük a darabokat, amelyeket összeillesztve megszerezhetik a kincset. Igen ám, de a darabokat őrző erőkön kívül is akad ellenségük: Rafaam, a főtolvaj!
 
 
== E-sport ==
A játék nagyon fontos része a profi e-sport. A játékosok a [[Twitch.tv|twitch]]<nowiki/>en és hasonló helyeken közvetítik meccseiket, és profi bajnokságokon is összecsapnak, hatalmasáltalában jelentős pénzdíjakért. A jelentős eseményeken, mint a Blizzcon, DreamHack, vagy a SeatStory cup-on olyan játékosok csapnak össze, mint Jason "Amaz" Chan, Aleksandr "Kolento" Malsh, Octavian "Kripparian" Morosan, vagy Thijs "ThijsNL" Molendijk.
 
Az eddigi BlizzCon (gyakorlatilag a Hearthstone világbajnokság) győztesek: James "Firebat" Kostesich, Sebastian "Ostkaka" Engwall és Thjs "ThijNL" Molendijk.
 
{{forrás|A legjobb magyar Hearthstone játékos Exigo.}}
 
== Megjelenés ==

Navigációs menü