„South Beach (televíziós sorozat, 2006)” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
iw
Nincs szerkesztési összefoglaló
(iw)
| Eredeti_cím = South Beach
| Kép = Southbeachpromo.jpg
| Leírás = ''"Minden„Minden paradicsomnak van egy sötét oldala is"is”''
| Műfaj = [[Dráma]]
| Játékidő = 41-44 perc
| Ország = {{USA|zászló}}
| Csatorna = UPN<br>[[TV2]]
| Első_vetítés = 2007. január 3. <small>(TV2)</small>
| Utolsó_vetítés =
| Epizódok_száma = 8
}}
 
A '''South Beach''' egy televíziós drámasorozat, mely az [[USA]]-ban [[2006]] [[január]]jától, [[2006]] [[február]]jáig futott az ''NPU''-n. Magyarországon a [[TV2]] mutatta be, először [[2007]]. [[június 3]].-án. Rendezője, [[Matt Cirulnick]] és egyik producere, a híres énekes-színész [[Jennifer Lopez]]. A műsort a kritikusok és a nézők a ''Nielsen TV'' listáján 152. helyre sorolták, így a sorozat később megszűnt.
 
Egy amerikai portál szerint a sorozat elérhető lesz DVDn.
 
== Rövid cselekmény ==
Vincent és Matt, a két brooklyni srác úgy dönt, hogy leköltöznek a csilogásokkal teli [[Miami]]ba (South Beachre) a jobb élet reményében. Vincentet a sok szép és csinos nő is csábítja South Beachre, de Matt csak elég pénzt akar szerezni, hogy folytathassa az egyetemet, mivel az apja elpazróltaelpazarolta az erre szánt összeget. Ezután Mattnek már más okok is eszébe jutnak amiért érdemes délre menniük.
 
Több évvel ezelőtt Matt, a csinos lánnyal Arielle-lel járt. Ennek a kapcsolatnak azért lett vége, mert Matt nem akarta korlátozni Ari nagy álmait, mivel a lány szupermodel szeretne lenni. Aztán Arielle beleszeretett ''Nocturnal'', Miami egyik legfelkapottab nightclubjának a vezetőjébe, Alex Bauer-beBauerbe. A ''Noctural'' az előkelő ''Hotel Soleil''-ben található, ahol a modellek, politikusok, híreségek és gazdagok töltik southSouth beachBeach-i szabadidejüket. A hotelt Alex anyja, Elizabeth vezeti, egy agyafúrt üzletasszony, aki úgy hiszi fiának még nincs elég üzleti érzéke. Viszont az is kiderül, hogy a sikerres Elizabeth a fiatalabb társaságot kedveli.
 
Matt megérkezése, sok bonyodalmat szül Alexben, aki féltékeny barátnője előző fiújára. Elizabeth se könnyíti meg fia helyzetét, hiszen felveszi Mattet (így Matt is szemelőtt tarthatja Arielle-t) a szállodába dolgozni, "tüzet„tüzet oltani"oltani”. A küzdelmek verekedésig fajulnak Ariért, de végűl Alex bocsánatot kér, Matt pedig elkezdi tisztelni Arielle és Alex kapcsolatát.
 
Vincent is munkát kap időközben a hotelnél, de később munkába áll, Robert Fuentes-hez, egy olyan befektetőnél, aki otthon van Miami sötét, illegális életében. Fuentes megpróbálja társulásra bírni Elizabethet, de a nő nem akar a férfivel közös vállalakozásba kezdeni, és állandóan visszautasítja őt.
 
[[Kategória:Amerikai televíziósorozatok]]
 
[[en:South Beach (2006 TV series)]]
89 988

szerkesztés

Navigációs menü