„New Avengers: Illuminati” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a
nincs szerkesztési összefoglaló
aNincs szerkesztési összefoglaló
'''Megjegyzés'''
:Mikor Namor kifejti bizalmatlanságát a különböző szuperhőscsapatok tagjai iránt, X Professzornak szegezi a kérdést, hogy hallott egy, a kanadai titkosszolgálatnak dolgozó mutáns bérgyilkosról ([[Rozsomák (képregény)|Rozsomákról]]), és hogy a professzor őt is megtűrné e a csapatban. Bendis ezt egy kis ironikus fricskának szánta, hiszen a nem sokkal ezután játszódó ''„[[második teremtés]]”'' című [[X-Men]] történet során Rozsomákot is meghívja a csapatba.
:Miután a tagok megegyeztek az Illumináti megalapításáról Xavier professzor még mondai akart valamit a [[Krakoa]] nevű szigetről, de hogy mit, az már nem szerepelt a visszatekintésben. Bendis úgy nyilatkozott, hogy ezzel a megjegyzéssel nem volt különösebb rejtett mondanivalója<ref>[http://forum.newsarama.com/showthread.php?t=66106 Brian Bendis Illuminates the Illuminati] – newsarama.com interjú Brian Bendissel</ref>.
 
===A minisorozat===
 
:Internetes fórumokon a rajongókat megosztotta a kérdés, hogy a történet a II. titkos háború előtt vagy után játszódik. A leglogikusabb magyarázat azonban, hogy előtt. Ezt főképpen két tény támasztja alá. Az első, hogy az Illumináti tagjai meglepődtek, mikor észrevették, hogy a Túlontúli emberi alakot öltött. A második, hogy a történet során Vasember nem volt jelen. Vasemberként Tony Stark alapította az Illuminátit, ebben az időszakban azonban Tony helyett [[Jimes Rhodes]] viselte a Vasember-páncélt, aki mit sem tudott a titkos szervezetről. Tony Stark csak a II. titkos háború után vette vissza Vasember szerepét (''Iron Man'' #200).
 
==Források==
<div class="references-small">
<references/>
</div>
 
==Külső hivatkozások==

Navigációs menü