„Wikipédia:Azonosító” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a
Visszaállítottam a lap korábbi változatát: Csukardi Adalbert (vita) szerkesztéséről BinBot szerkesztésére
a (Visszaállítottam a lap korábbi változatát: Csukardi Adalbert (vita) szerkesztéséről BinBot szerkesztésére)
A rendszer alapból nem enged regisztrálni olyan nevet, ami hasonlít már regisztrált névhez, de ha a már regisztrált név gazdája nem szerkeszt, vagy nem nagyon hasonlít a két név egymásra<!--asszem Vitorlát a Viktória miatt nem engedte regisztrálni-->, akkor egy admin be tudja regisztrálni neked, amit szeretnél.
 
=== Valós nevek versus álnevek ===
'''Csukardi Adalbert Attila'''
Kezdetben nagyon sok wikialapú projekt támogatta, hogy a szerkesztők a valódi nevüket használják azonosítóként (pl. [[MeatBall:UseRealNames]]), abban a hiszemben, hogy ennek eredményeként nagyobb felelősségtudattal, konstruktív közreműködésekkel járulnak hozzá a fejlődéshez. A legtöbb wikipédista álnéven dolgozik, bár sokuk feltünteti valódi nevét a szerkesztői lapján. Előfordult, hogy egyes wikipédistákat a Wikipédián kívül zaklattak közreműködéseik vagy vandálelhárító tevékenységük miatt.
Születet 1973 Junius 23
 
Romania Bihar megye... Nagyvársd...
Kerüljük az élő és nemrég elhunyt hírességek nevének felvételét! Sok szerkesztő igen bomlasztónak találja őket, és kérheti a megváltoztatásukat. Egy hírességre utaló azonosító felvétele, majd a név valós viselőjének lejáratására alkalmas szerkesztések végrehajtása, a [[#Nem megfelelő azonosítók|Nem megfelelő azonosítók]] szekcióban található ellenlépésekhez vezetnek.
--[[Szerkesztő:Csukardi Adalbert|Csukardi Adalbert]] <sup>[[Szerkesztővita:Csukardi Adalbert|vita]]</sup> 2016. február 28., 17:15 (CET)Tevékenységek
 
Kivétel, ha a szerkesztő valós neve azonos egyes notórius vandálok neveivel (ilyen pl. az angol Wikipédián ''Jake Remington'', vagy ''Cunio''). Ekkor nem javasolt a saját név használata, mivel könnyen összetéveszthetővé válik a vandálokkal (lásd alább).
 
=== Nagybetű - kisbetű ===

Navigációs menü